EXPERT TIP - 1.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 25.8.2018

0

O tomto fotbalově na Rokycansku prodlouženém víkendu (začíná se již v pátek v Dobřívě zápasem mezi místním Sokolem a Primalexem Břasy) se hraje sice první kolo, ale 11. kolo (Okresní přebor na Rokycansku hraje dvanáct účastníků) se předehrávalo již minulý týden.

Jako experta kola jsme si vybrali Vratislava Řepku, který vychoval syna fotbalistu a hokejistu a dceru, která působí v akrobacii, gymnastice a vystupuje i v USA, sám je trenérem, který se snaží obnovit zašlou slávu sportu v Hrádku u Rokycan. Bývalý fotbalista Vratislav Řepka pro fotbalunas.cz natipoval první kolo Okresního přeboru Rokycanska.




Vratislav Řepka

Vratslav Řepka je bývalým výborným fotbalistou TJ Hrádek u Rokycan, také hrával za Čechii Příkosice. Kopal v mnohem vyšších soutěžích, než jen okresní přebor.

Jeho syn je univerzál, který kromě fotbalu v Hrádku a v Rakové (1. A třída) hrál závodně i lední hokej za HC Rokycany a Hc Příbram, dorosteneckou a juniorskou ligu. Nyní se snaží Vráťa Řepka zachránit fotbal v Hrádku, kde se svého času hrály krajské soutěže, ale po pádu z 1.B třídy se Hrádek jen tak tak snaží držet v okresním přeboru Rokycanska, celek se dokonce málem rozpadl. "Naším cílem je vytvořit v Hrádku podmínky pro aktivní sport, vždyť tohle město bylo vždycky městem sportu. A to bychom chtěli s kolegy obnovit," říká trenér a fotbalista Vratislav Řepka z Hrádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Spartak Strašice hrál loni 1.B třídu a přestože sestoupil do okresního přeboru, nabral potřebné zkušenosti. Před týdnem rozstříleli sousedé ze Strašic naše hrádecké borce přímo na stadiónu v Hrádku 7:0. Jsou velkým favoritem soutěže, Skomelno doma jen remizovalo s ambiciózním Mirošovem a prohrálo na penalty. Spartak Strašice doma na devadesát pět procent vyhraje.

Tip experta: 2 29 - 0 - 71 %
Komentář experta:

AFK Březina předvedla minulý týden doma slušný výkon v sousedském derby proti Zbirohu, který sestoupil z 1.B třídy, ale prohrála 0:2. Záloha Radnic porazila kvalitní Dobřív 4:2, přestože dorazili jen v jedenácti hráčích, ale i tak je favoritem i na březinckém hřišti.

Tip experta: 0 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

V minulém kole rezerva Rakové prohrála doma 0:2 s rezervou Radnic, která dorazila jen s jedenácti borci, my jsme dostali doma debakl 0:7, který musíme napravit a začít cestu za zlepšením. Mohlo by to začít třeba remízou a výhrou borců z Hrádku na penalty.

Tip experta: 0 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Sokol Mirošov je "černým koněm" soutěže, odvezl si dva body ze Skomelna, Cheznovice sice doma prohrály 3:5 s rezervou Volduch, ale ta byla značně posílená o borce, kteří loni hráli baráž o postup do 1.A třídy. Takže ten výsledek není zase tak vypovídající a Cheznovice jsou spolufavoritem soutěže. Že by remíza a rozhodovaly by penalty?

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Páteční podvečerní duel by měl být jasnou záležitostí pro domácí borce, kteří chtějí hrát v horních patrech tabulky, zatímco Břasy by chtěly bojovat o šestou příčku. Domácí by měli vyhrát a věřím, že se trefí i domácí kanonýr Filip Koudelka.

Tip experta: 2 38 - 0 - 62 %
Komentář experta:

Rezerva Volduch už nemůže spoléhat na hráče z áčka, které čeká první kolo krajské soutěže, a tak loňský účastník 1.B třídy ze Zbiroha po vítězství v Březině vyhraje i ve Volduchách a možná začne Zbiroh návrat do krajské soutěže.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Peter Harčarik 4
2. Matej Kuncendorfer 4
3. Jiří Jetmar 4
4. Venca Likeš 3
5. roman paur 3
6. Michal Krč 3
7. Martin Huttr 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.