EXPERT TIP - 4.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 26.8.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Málek

Svoje tipy nám tentokrát zaslal křídelník Vísky Lukáš Málek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Tady jasná záležitost, Staré Ransko se zkušenostmi z krajské B. třídy. Roznese Lipnici na kopytech.Lipnice jedna výhra, Ransko zatím suverenní. Jasná Jednička.

Tip experta: 1 54 - 31 - 15 %
Komentář experta:

Tady bych to viděl taky za jedna. Dlouhá Ves na svém tenisovém kurtu prostě umí hrát. Už také potřebují výhru a 3 body, myslím že se jim to teď už povede.

Tip experta: 2 8 - 15 - 77 %
Komentář experta:

Ledeč měla v minulém kole problem s Okrouhlicí, kterou porazila pouze 1:0. Tady ale jasná dvojka, Dolní Město pokračuje v mizerii z minulé sezóny, a se skore 1:8 se krčí na dně tabulky OP.

Tip experta: 1 54 - 15 - 31 %
Komentář experta:

Tak tady věřím domácímu Golčáku, který si v prvním kole doma poradil s Herálcem. Záleží jak přijede posílena Přibyslav, ale Golčák hraje pěkný fotbal a věřím že tři body urve.

Tip experta: 0 54 - 23 - 23 %
Komentář experta:

Souboj dvou typově stejných týmů, tipuji že v tomto utkání by se mohla zrodit remíza 2:2. V tabulce se nacházejí za sebou, tak to bude přímý boj o čelo OP.

Tip experta: 1 47 - 15 - 38 %
Komentář experta:

Tady to vidím na výhru domách, kteří evidentně posílili a omladili kádr. My tam byli rádi za remízu 0:0. Věřím že proti Věžnici se prosadí kanonýr Závorka a přijde premierová výhra v OP pro Novou Ves.

Tip experta: 2 47 - 15 - 38 %
Komentář experta:

Měli jsme hrát doma, nakonec jedeme do Herálce... Takže to bude o to těžší... Těžko říct co od soupeře čekat, ale určitě tam jedeme pro body. A věřím, že by jsme se mohli hecnout a přivezt první plný bodový zisk, tedy vyhrát toto utkání. Dvojka na nás.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Adam Vostál 7
2. marek med 6
3. Luděk Freudenreich 6
4. Jiří Jetmar 4
5. Martin Drahoš 4
6. Jan Enderle 3
7. Roman Závorka 3
8. Lukáš Doležal 3
9. Jiří Vlk 3
10. Radek Dibelka 3
11. Kamil Brázda 3
12. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.