2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:30

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Kožlí nad Světlou


Branky


13

Světleské béčko letos našlo prvního přemožitele. Prohrálo v Kožlí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance hostů a vedení domácích

Na zápas o čelo OP dorazilo 100 diváků a rozhodně se nenudili. K vidění bylo hodně šancí, tvrdé souboje i pěkný fotbal.  Hned v první minutě sebral domácímu stoperovi míč Dibelka, šel sám na bránu, ale trefil pouze brankáře. Do další šance se dostal Filipský, který šel sám na brankáře z pravé strany, ale opět skvěle zasáhl domácí Vadinský. Kožlí vůbec nestíhalo a Světlá se dostávala do dalších šancí. Po přihrávce Staňka opět selhal Dibelka neujala se jeho střela z prostoru penalty. Poté se dostal do šance Šmíd, ale brankář domácích ho vychytal. Když už se Dibelkovi podařilo brankáře hlavou překonat ,tak na brankové čáře trefil svého spoluhráče Vacka. Pak se Kožlí dostalo k několika standardkám okolo vápna, ale ani jedna nešla na branku. Ve 40 minutě se po centru ze středového kruhu prosadil hlavou Mikula. To bylo do konce poločasu vše, Kožlí vedlo 1:0.

Vyrovnaná druhá půle

Ve druhé půli Kožlí srovnalo hru a hrál se vyrovnaný fotbal .Hostům dvakrát utekl Šťastný, poprvé trefil tyč a nasledná dorážka šla vedle. Podruhé šel sám ze strany, ale netrefil branku. V 81.minutě se po závaru ve vápně prosadil Matěna střelou pod břevno. O minutu později snížil po přihrávce Tvrdého hlavou Dibelka. V závěru se Světlá dostala k několika standardkám, ale srovnat už se jí nepodařilo. Z Kožlí tak jede po porážce 2:1 bez bodu a je 4. Domácí mají 7 bodů (o bod více než Světlá) a jsou třetí.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
Miloš Březina, vedoucí: Zápas vyrovnaný s mnoha nevyužitými šancemi na obou stranách.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, útočník: V prvním poločase jsme měli 5 jasných gólových šancí, ale žádnou jsme nedali. Pak rozhodčí z mého pohledu nepochopitelně otočil faul na půlce v náš neprospěch a po následném centru dalo Kožlí gól. V druhé půli se Kožlí srovnalo a do brankových příležitostí jsme se nedostávali, po gólu na 2:0 bylo hotovo. Pouze jsme snížili na 2:1.



Sestavy


SK Kožlí
R. Vadinský [-] - P. Cicvárek [-] (89. K. Makovec [-] ) , A. Příhoda [-] , T. Geher [-] , V. Šťastný [-] - L. Pešek [-] , O. Machala [-] (63. M. Šafařík [-] ) , J. Matěna [-] , M. Geher [-] - D. Mikula [-] , V. Šťastný [-] -

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Novotný [-] - L. Pirožek [-] (67. c. Phan [-] ) , M. Šmíd [-] , O. Vacek [-] (83. V. Johanides [-] ) , L. Dibelka [-] , J. Staněk [-] , P. Čížek [-] , L. Filipský [-] , J. Tvrdý [-] , M. Petrus [-] , O. Burda [-] (81. M. Vaňkát [-] )

ŽK: 90. J. Matěna - 28. M. Petrus , 89. c. Phan , 90. L. Pirožek .
Hráči zápasu: R. Vadinský - J. Staněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Beránek Jiří - HAVRÁNEK Josef, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: remíza

Souboj dvou typově stejných týmů, tipuji že v tomto utkání by se mohla zrodit remíza 2:2. V tabulce se nacházejí za sebou, tak to bude přímý boj o čelo OP.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů