Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 14:00

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi Dlouhou Vsí a Okrouhlicí lépe pro domácí


13

Dlouhá Ves je doma těžko k poražení o čemž se tentokrát přesvědčila Okrouhlice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná herně i výsledkově

Domácí přivítali Okrouhlici ve "specifických" podmínkách. K již dobře známému minihřišti se tentokrát přidal ještě terén spíše než travnatý pažit připomínající polopoušť. Nicméně hosté se podmínkami nenechali nijak rozhodit a již v 5. minutě otevřel skóre Vít Strašil. Domácím se podařilo srovnat ve 20. minutě. Trefil se Martin Lukačina, jenž v minulém kole zaskakoval na pozici brankáře, avšak na tento zápas si připravil zcela opačné představení. Ve 33. minutě tentýž hráč otáčel na 2:1. Další změna skóre byla k vidění až v samém závěru poločasu. Proti Dlouhé Vsi byla nařízena penalta, kterou proměnil hostující brankář Neuvirth. Do kabin tak týmy odešly smírně, stav byl 2:2.

Okrouhlice dostala lekci z produktivity

Do druhého poločasu nastoupil na domácí straně obávaný střelec Pospíchal, jenž vystřídal Váchu. Již v 55. tento snajpr rozvlnil hostující síť a Dlouhá Ves si opět uzmula vedení na svou stranu. Neradovali se však dlouho, neboť po hodině hry srovnával svou druhou brankou v utkání V. Strašil. Klíčovou se stala chvilka mezi 78. a 81. minutou, kdy vítězství na stranu Dlouhé Vsi dvěma brankami strhli Pospíchal a hattrick dokonávající Martin Lukačina. Zápas se hrál ve velmi vyhecovaném a tvrdém duchu, což vyústilo v 83. minutě ve vyloučení Svobody, jenž se potom, co mu byl odebrán balon, pustil do Práška a vyfasoval druhou žlutou kartu. Okrouhlice se snažila se zápasem ještě něco udělat, ale početní výhodu využít nedokázala. Po prohře 5:3 je bez bodu předposlední, Dlouhá Ves má body 4 a je osmá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina, záložník: Celý zápas jsme měli hru pod kontrolou a tlačili Okrouhlici. Po neproměněných šancích jsme z brejku dostali tři góly, ale stále jsme hráli svou hru a dotáhli to k vítězství.

TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: Do Dlouhé Vsi jsme jeli v hodně nakombinované sestavě, ale i přes tento fakt, jsme hráli s domácími vyrovnanou partii a ve druhem poločase je dokonce přehrávali. O výsledku vsak rozhodly naše neproměněné šance a především hloupé a laciné góly, které jsme obdrželi. Tato prohra je pro nás velké zklamání.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - D. Vošický [-] , M. Vácha [-] (46. P. Pospíchal [-] ) , J. Polák [-] , M. Kunášek [-] , V. Cibulka [-] , O. Svoboda [-] , T. Němec [-] , J. Lukačina [-] (88. M. Sláma [-] ) , N. Vojta [-] , M. Lukačina [-]

TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - J. Zadina [-] , M. Strašil [-] , P. Šulc [-] (46. M. Med [-] ) , M. Beránek [-] - T. Jelínek [-] , J. Beránek [-] , D. Prášek [-] , V. Strašil [-] - L. Kahoun [-] , J. Matějka [-]

ŽK: 39. O. Svoboda - 57. J. Matějka , 86. T. Jelínek , 90. J. Beránek . ČK: 83. O. Svoboda .
Místo: Dlouhá Ves. Počet diváků: 52.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Lukáš Málek
Tip experta: výhra domácích

Tady bych to viděl taky za jedna. Dlouhá Ves na svém tenisovém kurtu prostě umí hrát.
Už také potřebují výhru a 3 body, myslím že se jim to teď už povede.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích