L. Vebr 83.
1:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:15

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice prodloužily chotěšovské trápení


Branky


83. L. Vebr - 8. D. Fiala , 12. V. Brada , 20. V. Brada , 44. V. Brada , 70. M. Karhan , 86. M. Karhan
0

Problém s nedostatkem lidí se v Chotěšove projevuje už od začátku sezóny. V základní sestavě se vždy objevuje množství dorostenců a nejinak tomu bylo i tentokrát. Hosté se zase letos opírají o domácí suverenitu, venku už výsledky tak valné nejsou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick

Oba týmy se v úvody snažily o kombinační hru, úspěšnější v tomto ohledu byli hosté. Ti se také dokázali už po 8. minutách dostat do vedení. Postaral se o to Daniel Fiala. Domácí se snažili o vyrovnání, ale hosté dokázali potrestat každou jejich chybu. Ve 12. minutě se do zakončení dostal aktuálně nejlepší střelec okresu Václav Brada a potvrdil svou podzimní formu. Tentýž hráč se dostal do zakončení znovu za osm minut a ani tentokrát nedal Fischerovi v brance šanci. První poločas bohužel také přinesl jeden nehezký okamžik, kdy se zranil Hasenöhrl. Když už se pomalu chýlil poločas ke svému konci přišla ještě jedna branka. Do dobré pozice se opět dostal Václav Brada a za něco málo přes půl hodiny zkompletoval čistý hattrick. 

Poklidnější druhý poločas

Druhý poločas se už nehrál v tak vysokém tempu, přesto se hrál poměrně pohledný fotbal. Do hry se už více dostávali i domácí. Hosté poak třikrát prostřídali a pustili na hřiště čerstvou krev. Mezi střídajícími byl i autor hattricku Václav Brada. Kdo si ale myslel, že tím obtíže domácí obraně skončí, byl na omylu. Nově příchozí Martin Karhan totiž zaměstnával obranu stejně dobře. V 70. minutě se dokonce zapsal do střelecké listiny. Následně už se dočkali také domácí. Po rozehraném přímém kopu se krásnou ranou prezentoval Lukáš Vebr. Na konečných 1:6 pak upravoval opět Martin Karhan.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Bohužel hrajeme jen to, na co máme. Hrálo se souběžně s áčkem, které je zdecimované zraněními a tak se doplnili našimi hráči. I přesto, že jsme nehráli špatně, tak tam chyběla určitá kvalita. Hosté trestali každou naší chybu. Klukům ale nejde upřít snaha a bojovnost."

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "Od začátku se nám dařilo hrát kombinační hru. Když jsme se v 8. minutě dostali do vedení, přišel s tím i klid na kopačky a kluci hráli opravdu pohledný fotbal. Do poločasu se ještě třikrát prosadil Venca Brada a v poločase tak bylo v podstatě hotovo. Do druhé půle jsme prostřídali a jsem rád, že i kluci z lavičky předvedli dobrý výkon. S výkonem panuje maximální spokojenost,"



Sestavy


TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - M. Pešek [-] , M. Brabec [-] , P. Milička [-] , P. Hasenöhrl [-] (23. M. Suk [-] ) - T. Veselý [-] , A. Kavka [-] (79. J. Kanta [-] ) , L. Vebr [-] , L. Peprný [-] - M. Myslivec [-] , L. Ondruš [-]

TJ Sparta Radkovice
J. Havíř [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] , J. Cibulka [-] (59. T. Kučera [-] ) , I. Marina [-] (46. M. Karhan [-] ) , V. Brada [-] (66. S. Tisot [-] ) , D. Fiala [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

Počet diváků: 78. Rozhodčí: Homr Michal - DRDA Josef (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.