Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy se sice natrápily, ale body zůstávají doma


Branky


0

Papírově šlo o zápas s jasným favoritem, ale jak už víme, utkání se rozhoduje na hřišti. Pokud chtějí domácí udržet krok s čelem tabulky, musí dnes výhrat. Hostům by se pak zase hodily body, aby se vzdálili sestupovému pásmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branka

Kdo čekal velký nápor domácích Žinkov, byl asi zklamán. Hrálo se především ve středu pole. Postupem času si oba celky vytvořily několik nadějných šancí. Ale diváci se žádné branky zatím nedočkali. První radost přišla až v 35. minutě, kdy se po rohu dostal míč k Tomáši Oulíkovi, který obešel dva protihráče a kuchlem poslal míč za Langova záda. Další branka už v prvním poločase nepadla. 

Lepší hosté

V druhém poločase so hostujícímu týmu dařilo více držet míč a dostávat se nebezpečných pozic. Za zlepšený výkon se jim dostalo odměny v 65. minutě. Patrik Smetana poslal míč do uličky na Tuška, který obešel brankáře a ještě míč předložil Lukáši Strejcovi a ten už neměl problém poslat míč do sítě. V 76. minutě se domácím povedla hezká akce na dva doteky, po které se dostal do zakončení Šneberk a nadvakrát dokázal míč dostat za záda brankáře. Dobřany následně otevřely hru ve snaze  vyrovnat. Jejich sympatický výkon bohužel zůstal bez bodové odezvy. Postaral se o to David Niemkiewicz, jenž sebral míč obránci a před Langem si věděl rady. Ve zbývajících minutách se už nic nestalo a domácí tak slavý těžce vydřené tři body. Hosté zase odjíždějí se zdviženou hlavou, ale bohužel bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Sice jsme vyhráli, ale byl to jeden ze slabších výkonů. První poločas jsme byli o malinko lepší a dostali se do vedení. Ve druhém byl lepší soupeř, ale my jsme dávali góly. Důležité ale je, že jsme vyhráli."

TJ Dobřany
Asistent trenéra: "Řekl bych, že nevyhrál lepší tým. Neproměnili jsme spoustu šancí a soupeři jsme góly darovali. Pochvalu si zaslouží celý tým za svůj výkon."



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - J. Vokurka [-] , J. Trojánek [-] (77. J. Doričák [-] ) , T. Kohout [-] (75. V. Tříska [-] ) , R. Liška [-] , Š. Merhaut [-] (66. D. Niemkiewicz [-] ) , T. Oulík [-] , J. Čengery [-] , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , M. Šneberk [-]

TJ Dobřany
K. Lang [-] - V. Bouček [-] , M. Bruha [-] (46. M. Tušek [-] ) , J. Čimera [-] , M. Gleissner [-] , M. Skřivan [-] - M. Brožík [-] , P. Smetana [-] , P. Trdlička [-] (59. L. Strejc [-] ) - - J. Roubíček [-] , M. Zeman [-] (65. J. Mráček [-] )

ŽK: 66. M. Šneberk - 84. J. Mráček , 88. V. Bouček .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - NĚMEC Michal, MICHÁLEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.