EXPERT TIP - 8.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 24.9.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Blahuta

S trenérskou dráhou začal na jaře 2005, po té co si v dresu Raškovic utrhl achilovku a z hráčské kariéry přešel do té trenérské. Martin Blahuta působil na trenérských lavičkách od té nejnižší soutěže v OS až po FNL, kde byl tři roky asistentem v MFK F-M. Největší část hráčské kariéry prožil ve Válcovnách F-M ( od 6 let až do vojny v RH Místek ) a v Realu Lískovec, kde strávil 13 let a za tu dobu odehrál 451 utkání ve kterých vstřelil 90 branek většinou z postu stopera. Vede si své statistiky a má svůj vlastní fotbalový web. K srdci mu nejvíce přirostly Palkovice, kde s přestávkama strávil 5 a půl let, v níž zažil postup i zázračnou záchranu. Nyní od sezóny 2017/18 působí v 1.B. třídě na Hukvaldech a konečně vyslyšel nabídky místního bafuňaře Pavla Šlosara, který ho na Hukvaldy lákal už několik let. Po dobré letní přípravě Hukvaldy dobře vstoupily co by nováček do soutěže, ale po vítězství v Kopřivnici přišly porážky a tak se pod trenérem může třepat židle, sobotní utkání s Odrami tak bude pro 48 - letého kouče Hukvald velmi důležitá. A tady jsou jeho tipy .....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kopřivnice potvrdí vítězství z Vlčovic a Fryčovice zdolají 2:0. Nevím to jistě, ale mužstvo prý opustil trenér Pešek a převzal ho předseda Petráš, tým údajně téměř netrénuje a potýká se i s nedostatkem hráčů. I proto se možná nachází, tam kde teď právě je.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady se bude řešit jen skóre, už po utkání Hukvaldy : Fulnek 0:4 ( 50 minut jsme neinkasovali :(smích) ), jsem tvrdil, že Fulnek si bude hrát svou vlastní soutěž. Přestože Jeseník je zatím pátý, dostane od Fulneku minimálně 5 branek, takže tip 5:0 a ještě jeden tip, Fulnek bude mít po podzimu 39 bodů!!!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Oba týmy v minulém kole prohrály, Pustějov dokonce 7:2 v Tiché, ale tým kolem kanonýra Tomáška, hostující Vlčovice rozstřílí 5:1 a sám Tomášek by vstřelil 3 branky, ale byl v Tiché vyloučen a tak se o branky postará druhý pustějovský kanonýr Lazaridis. Vlčovice budou dál poslední a Pustějov se posune do horní poloviny tabulky, kde určitě patří, na Hukvaldech jsme se o tom přesvědčili.

Tip experta: 1 57 - 43 - 0 %
Komentář experta:

V Mořkově jsme v minulém kole pro nezpůsobilý terén nehráli a Odry doma nestačily na Ostravici, to nám nahrálo. Vítězstvím můžeme Odry v tabulce přeskočit, a že se tak stane tak o tom jsem přesvědčen. Jenže byl jsem si také téměř jistý, že po zatím jediném našem vítězství v prvním kole ( Kopřivnice 5:2 ), budeme hrát v popředí tabulky, ale realita je úplně jiná. Přišla zranění a 4 porážky v řadě nás odsoudily teď už k boji o záchranu a s Odrama se tak bude hrát vlastně o 6 bodů. Musím věřit, že se do sestavy vrátí střelci Volný a Galus, dále že se zapojí Vicher, Procházka a Hubeňák. S Odrami už konečně udrží jeden z našich golmanů Kavka - Sasín ( kdo bude chytat se rozhodnu v týdnu) čisté konto a věřím, že uzdravení Galus a Volný vstřelí každý po gólečku a zvítězíme 2:0.

Tip experta: 0 14 - 57 - 29 %
Komentář experta:

Tolik štěstí jako s námi už svěřenci trenéra Vranaye mít nebudou, kapitán Stýskala se sice trefí, ale bude to stačit pouze na remízu 1:1 a budou spokojené oba celky.

Tip experta: 1 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Domácí tým zapomene na porážku s Fulnekem a zvítězí 3:1. Mořkov zatím dostal pouze 4 branky, ale spálovští mají výbornou ofenzivu a určitě se prosadí. Navíc by se mohl, někdo z mořkovských i vykartovat na naší dohrávku v Mořkově ( předběžně 28. 09. 2017), třeba kapitán Kunc, který je oporou Mořkova.

Tip experta: 1 42 - 29 - 29 %
Komentář experta:

Postavení v tabulce favorizuje hosty, ale tuším překvapení a vítězství Starého Jičína v poměru 1:0. Kanonýr Veřovic Hanko tentokrát vyjde naprázdno.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Jetmar 4
2. Jaroslav Hanák 4
3. Petr Ďurica 3
4. Michal Kovář 3
5. Venca Likeš 3
6. Radim Krása 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.