4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná série Fulneku pokračuje!


Branky


35. L. Polónyi (vl.) , 43. O. Murin , 47. P. Ďurica , 57. O. Murin
0

K utkání, které se jako jediné odehrálo v sobotu, ostatní zápasy byly odloženy. Se i ve Fulneku hrálo za vytrvalého deště a nepříjemného šera. Domácí na svém trávníku přivítali hosty z Jeseníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatné počasí, ale dobrý výkon

Už v týdnu bylo jasné, že kvůli pracovním povinnostem, bude opět chybět Kuba Černín. Bohužel, pro fulnecké se k němu po čtvrtečním tréninku ze zdravotních důvodů připojili Houfek, Stratil a Vašina. V utkání tak dostali příležitost hráči, kteří toho v letošním ročníku ještě moc neodehráli a někteří hráči museli nastoupit pro ně na nezvyklých postech.

Hosté z Jeseníku vycházeli ze zabezpečené obrany vedenou zkušeným Polonyim a vyráželi do rychlých protiútoků. Na tuto variantu asi byli domácí pečlivě připraveni nejspíš svým zkušeným trenérem. I z tohoto důvodu opět neinkasovali žádný gól! 

Opět se ukázalo jak důležité je mít v mužstvu Honzu Šestáka! Ve 35. min vzal odpovědnost na sebe, udělal si prostor a zpoza šestnáctky krásnou střelou i díky malé teči hostujícího obránce nedal brankáři žádnou šanci 1:0! Krátce před přestávkou zpracoval na středu hřiště přihrávku Ondra Murin, napřáhl zhruba z dvaceti metrů a utěšenou ranou k pravé tyči uklidnil fulnecké publikum. A tak se šlo do kabin za stavu 2:0! 

Druhý poločas už Fulnečtí nic hostům z Jeseníku nedovolili

Druhý poločas se opět ukázalo, že fulneckým vychází vstupy do druhých poločasů. Ve 47. min ukázal instinkt zabijáka Petr Ďurica a prodloužil svou sérii co zápas to gól 3:0. Běžela  57.min a do poloodkryté brány uklízel opět Ondra  Murín 4:0.

Hosté z Jeseníku měli jedinou možnost po rychlém brejku, ale Burget v největší šanci hostů nezvykle selhal.

A tak si mužstvo z Fulneku prodloužilo svou sérii neporazitelnosti….!!!

 

Zdroj: facebook Fotbal Fulnek 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: „Začátek zápasu nebyl z naší strany dobrý. Vázla nám kombinace a přihrávky! Zbytečně jsme nakopávali míče a těžko jsme se prosazovali do zahuštěné obrany soupeře. Zlom přišel ve 35.min kdy tečovaná střela Honzy Šestáka otevřela skóre zápasu a začali jsme hrát fotbal na který jsme zvyklí. Poté jsme přidali druhý gól Ondrou Murínem a do kabin se šlo za stavu 2:0. Po změně stran jsme už hosty z Jeseníku k ničemu nepustili a díky gólům Ďurici a Murína zvítězili rozdílem čtyř branek. Velký dík patří všem hráčům za bojovnost a vůli vítězit včetně těch z lavičky. V týdnu jsme řešili menší problémy se sestavou, ale hráči ukázali, že je třeba se připravovat i když nehrají a dnes to ukázali kdy museli zaskočit. To vše jen dokazuje jak výborný kolektiv hráčů jsme dali letos dohromady! Opomenout nemůžu ani diváky za hojnou účast v tak nepříznivém počasí!"




Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Mrkvica [-] , R. Krása [-] , V. Lachký [-] , O. Murin [-] (80. T. Šesták [-] ) - V. Minařík [-] (78. V. Plný [-] ) , J. Špitalík [-] , J. Šesták [-] (66. P. Jurča [-] ) , M. Kovář [-] - J. Šesták [-] , P. Ďurica [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Grulich [-] - J. Burget [-] , R. Frýdl [-] (70. D. Vaculík [-] ) , P. Horák [-] , P. Goláň [-] , J. Goláň [-] , L. Burget [-] , M. Černoch [-] , L. Polónyi [-] , D. Indrák [-] , D. Shaparenko [-] (75. L. Palička [-] )

ŽK: 32. J. Šesták , 59. O. Murin , 83. T. Šesták - 54. J. Goláň , 65. D. Shaparenko .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: SEIPEL Jiří - DEDEK Vojtěch, HYKL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.