Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 15:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité vítězství


Branky


0

K další dohrávce víkendového kola hostili domácí z Kopřivnice na svém hřišti hosty z Fryčovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopřivnice tlačila od začátku….

Již v 6. minutě poprvé ohrozili branku hosté z Fryčovic, bomba ze šestnáctky orazítkovala břevno, a to když se do míče opřel D. Hruška. Hned v zápětí v 7. minutě našel centrem ideálně J. Špaček nabíhajícího M. Košárka, který z 8 metrů minul branku hostů. o chvíli později se v tutovce ocitl J. Ollender, ale trefil jen obránce, opakovanou střelu J. Špaček opět nepřekonal obránce.

V 16. minutě poslal do šance J. Závodný Kopřivnického ostrostřelce H. Ollendra, kterému se konečně podaří vstřelit gól a otevřít skóre 1:0.

 

Hosté se poté spíše jen bránili, ale ve 20. minutě M. Košárek našel D. Hrušku, který svou střelou zvyšuje na 2:0. Ve 26. minutě se po rohovém kopu hostů, kdy jim domácí dopřáli hodně volného prostoru a D. Urbiš snižuje na 2:1. Ve 29. minutě se do šestnáctky dostává J. Ollender, který je sražen a sudí nařizuje penaltu, kterou s jistotou proměňuje na 3:1. V 39. Minutě opět po samostatném průniku J. Ollender obešel i gólmana hostů, ale radost zastavila tyčka branky.

Boj až do konce

Ve 2. poločase Kopřivnice začala ve velkém stylu, běžela 47. Minuta, když vyloženou tutovku připravil M. Kapsa svému spoluhráči J. Ollendrovi, který ji z 5 metrů zazdil střelou nad branku.

Potom přišla „hluchá“ dvacetiminutovka, hosté vystřídali 3 hráče, kteří se postarali o oživení hry. Z ojedinělého protiútoku, kdy běžela 56. minuta, hosté snižuji na 3:2, když se do brány trefuje R. Zahradník a to se domácí, kteří měli dost šancí začali obávat o výsledek.

 

V 72. minutě opět se v jasné šanci objevuje J. Ollender, ale jeho střelu zastavuje tyčka brány hostů. Domácí měli také několik přímých kopů z nebezpečných prostor kolem šestnáctky, ale se zakončením byli na štíru.  Na hřiště domácí vyslali R. Hanzelku, který již na jaře patřil k oporám týmu a ten v 90. Minutě po nabídnuté šanci J. Ollendra se nemýlí a svým gólem do prázdné brány rozhoduje o vítězství domácích 4:2.



Sestavy


FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - M. Košárek [-] , J. Okřesík [-] - J. Závodný [-] , J. Špaček [-] , T. Nenutil [-] , M. Mička [-] , R. Petráš [-] - M. Kapsa [-] , J. Ollender [-] , D. Hruška [-] (75. R. Hanzelka [-] ) -

TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - J. Šponiar [-] , L. Staněk [-] , A. Holub [-] (77. J. Rumel [-] ) , D. Urbiš [-] , I. Vrtný [-] , M. Šlosar [-] , R. Zahradník [-] , J. Filipec [-] (46. J. Georgiovský [-] ) , A. Georgiovský [-] (46. R. Řezáč [-] ) , R. Šugárek [-] (46. L. Nevlud [-] )

ŽK: 50. T. Nenutil - 25. I. Vrtný , 74. J. Šponiar .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: VALOŠEK Vladimír - GLOMB Vojtěch, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.