EXPERT TIP - 26.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 10.6.2017

0

Před námi je poslední kolo Okresní přeboru. Celoroční snažení všech týmů, hráčů, trenérů a členů realizačního týmu se promítne do finální tabulky. Pro některé týmy to byla úspěšná sezóna, pro jiné méně, jsou ale tady i tací, kteří o úspěchu či neúspěchu v sezóně budou rozhodovat až tento víkend. Vrcholý boj o druhé místo mezi Merklínem a Žinkovy. Na druhé straně je zase minimálně šest týmů namočených v sestupových bojích. Je tedy stále o co hrát. Poslední kolo jsem si chtěl odtipovat sám, zkusit si, zda za ten rok už alespoň trochu znám výkonnost týmů a jejich sílu. 




Miroslav Daněk

redaktor fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Ani jednomu už o nic nejde. Zdemyslice sestupují zatímco Chotěšov zažil, alespoň podle mého výbornou sezónu. Oba týmy otevřou stavidla ofenzivní hře a uvidíme několik gólů a na konci zápasu nerozhodný výsledek.

Tip experta: 1 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

Toto je zápas asi dvou nejlepších jarních celků. Myslím, že rozhodne větší touha a motivace na straně domácích, kteří si výhrou mohou zajistit záchranu.

Tip experta: 1 82 - 18 - 0 %
Komentář experta:

Smolivec si bude chtít po sérii neúspěchů pohlídat čtvrté místo. Hradec bude dělat co může, ale silný Smolivec porazit nedokáže.

Tip experta: 0 67 - 25 - 8 %
Komentář experta:

Losiná se v posledních kolech příliš neschází a sbírá takové nemastné neslané výsledky. Ani Klášteru už o moc nejde. Bude se tak hrát bezstarostný fotbal a větším počtem gólů a konečnou remízou.

Tip experta: 1 55 - 18 - 27 %
Komentář experta:

Stod dokázal odvrátit sérii nepříznivých výsledků a dvěma vítězstvími se dostal do pozice, kdy je pánem svého osudu. K jistotě ale bude potřebovat nějaký ten bod. Merklín zase bude chtít zakončit sezónu na druhém místě. Velká motivace Stodu a rozsáhlá marodka Merklína zapříčiní domácí výhru.

Tip experta: 0 33 - 8 - 59 %
Komentář experta:

Dobřany jsou v situaci, kdy už se musí ohlížet i na ostatní týmy a to i v B třídě. Na jaře ale ukázaly že umí, Žinkovy jsou ale silný soupeř a domácí je porazit nedokážou. Zápas skončí remízou a Dobřany se budou muset ohlížet na ostatní týmy.

Tip experta: 0 37 - 36 - 27 %
Komentář experta:

Předenice potřebují k jistotě alespoň bod, aby za sebou udržely dvanácté Dobřany. Nepomuk si zajistil jistotu už před týdnem proti Zdemyslicím. Zápas skončí remízou, bod navíc zůstane doma a oba týmy budou spokojeni.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Janoušek 5
2. Jakub Antos 4
3. Petr Vlk 4
4. Tomáš Kutka 4
5. Milan Skřivan 3
6. Matej Kuncendorfer 3
7. Jan Tykvart 2
8. Mira Daněk 2
9. Rostislav Soušek 2
10. Václav Frank 1
11. Libor Šindelář 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.