4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice se rozloučily výhrou


Branky


11. M. Jeslínek , 15. T. Lang , 45. T. Šilhánek (p.) , 71. P. Česal - 23. L. Calta , 68. L. Ondruš
0

Ani jeden z týmů neměl v zápase už o co hrát. Domácí věděli, že je příští rok čeká třetí třída. Hosté už byli zachránění a dokonce se vyhřívali na krásném šestém místě. utkání tak nabídlo pohodový kombinační fotbal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Začátek zápasu se odehrával zcela v režii domácích, kteří rychlostí a přesnou kombinací uzavřeli hosty na jejich polovině. Šance měli postupně Lang, Čimera a Jeslínek, ale v koncovce byli vždy nepřesní, nebo zasáhl gólman Fischer. Hosté se osmělili až v 11. minutě, kdy zahrávali rohový kop, bohužel tak špatně, že se odraženého balonu zmocnili domácí a po krásné a rychlé kombinaci na tři doteky, prostřelil Fischera levou nohou na přední tyč Martin Kysela. 1:0 Domácí ožili a ze dvaceti metrů střílel nebezpečně Čimera, ale Fischer jeho střelu s námahou vytlačil na roh. Ve 23 minutě hosté po rohu způsobili zmatek v domácí obraně, která špatně odvrátila tři balóny, při třetím odkopu se opřel do balonu Lukáš Calta a tvrdou ranou vyrovnal na 1:1. Hosté měli ještě jednu šanci, kdy se do vápna  přes tři obránce proháčkoval hostující záložník, ale Kotora ho vychytal. Domácí i nadále byli aktivnější a zásluhou toho šli do vedení. Hosté zbytečně ztratili míč na své polovině a Tomáš Lang se řítil do vápna, byl zezadu faulován a následný pokutový kop, s přehledem proměnil Tomáš Šilhánek 2:1 a šlo se do kabin.

Druhý poločas

Druhý poločas začali aktivněji hosté, tlačili se za vyrovnáním, ale do vyložené šance se nedostali. Naopak domácí odskočili hostům o dva góly, když se v 55. minutě po pravé straně hnal na bránu Lang, křižující obránce ho postrčil, ale i tak přinutil Lang gólmana k zákroku, po následném pádu všech tří účastníků se Lang nejlépe zorientoval a zkušeně patičkou posunul balon do prázdné branky. 3:1 Vypadalo to na jasnou výhru domácích, a však v 68. minutě se k odraženému balonu ve vápně dostal Ondruš a vymetl pavouky v horním rohu domácí branky. 3:2 Gólu ovšem předcházel souboj, který domácí považovali za faul na Langa, sudí ale nezapískal. Domácí se hodně zlobili, ale jen chvíli, protože vzápětí se v 71. minutě po krásné kombinaci dostal do zakončení z vápna Petr Česal a chladnokrevně obstřelil Fischera v brance. 4:2 Potom měl ještě tři velké šance střídající Jan Jirgl, ale ani jednou neuspěl, i když v jednom případě ho zastavilo až břevno hostující branky. Domácí se tak rozloučili s Okresním přeborem zaslouženou výhrou, kterou snad odměnili i jejich věrné příznivce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč TJ Zdemyslice): "Poslední utkání v Okresním přeboru jsme si náramně užili, hráli jsme výborně, dali krásné góly a spoustu šancí ještě zahodili. Je velká škoda, že se nám začalo střelecky dařit až poslední 3 kola. Moc nás mrzí, že sestupujeme, ale myslím si, že se ctí. Ve spoustě zápasech jsme byli i lepší než soupeř, ale chybělo nám štěstí i zkušenosti v zakončení. Každopádně pro nás byla tato sezóna veliká škola a hned v další sezóně se pokusíme o návrat do Okresního přeboru."

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Ten zápas nic neřešil, takže jsme si ho jeli užít. Bylo nás pouze jedenáct. Utkání bylo uvolněné, kombinační a docela koukatelné. první poločas byl vyrovnaný, ale rozhodla ho naše chyba v závěru. v druhém poločase domácí využili možnost střídání a ve velkém horku oživili hru.Ke konci zápasu nám docházeli síly a už jsme neměli dost sil otočit zápas. Výsledek odpovídal naší sestavě."



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - T. Šilhánek [-] , J. Fiala [-] , M. Jeslínek [-] (61. R. Šilhánek [-] ) , P. Česal [-] , V. Krňoul [-] , A. Monhart [-] (54. J. Jirgl [-] ) , O. Rous [-] , R. Čimera [-] (76. A. Polívka [-] ) , T. Lang [-] , M. Kysela [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - J. Ondruš [-] , P. Milička [-] , S. Durkoš [-] , T. Brabec [-] - M. Vítek [-] , L. Ondruš [-] , T. Veselý [-] , L. Calta [-] - V. Bednář [-] , L. Vebr [-]

ŽK: 57. V. Krňoul - 39. T. Brabec , 45. P. Milička , 57. L. Ondruš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KYSELA Martin (N), DRDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.