Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 11:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO! Ani dokonalý start nestačil Stodu k tolik kýžené výhře


Branky


3. P. Bilik , 5. V. Kaše , 9. M. Zezulák , 52. V. Kaše , 81. V. Kaše - 22. O. Haník , 37. D. Marek , 45. D. Tesárek , 59. M. Fořt , 67. D. Wild , 83. P. Štádler
0

Karty byly před zápasem rozdány jasně, pokud Stod vyhraje, bude mít jistotu záchrany. Naopak hostům by výhra zajistila druhé místo. Zápas provázela výborná atmosféra, kterou vytvořilo více než dvěstěšedesát diváků. Nikdo se nemohl ani na chvíli nudit, oba týmy pouze útočily. Padlo jedenáct gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dokonalý start

Domácí vlétli na hosty jako uragán. Byla vidět velká motivace vyhrát a vyhnout se sestupu nebo baráži. Ve 3. minutě posunul Höfler balon na Bilika a ten povedenou ranou do horního růžku otevřel skóre. Uběhly jen dvě minuty a skóre se opět měnilo. Zezulák poslal do úniku Kašeho, který udělal kličku brankáři a zavěsil do odkryté branky. Hrůzostrašný start pro Merklín dokončil v 9. minutě Zezulák. Na jeho chytrou ránu neměl Špirk nárok. 

Pomalu to vypadalo, že je po zápase. Domácí ale polevili a pustili Merklín do hry. Ten se pomalu herně i psychicky zvedal. Snížení se dočkal v 22. minutě, kdy Haník obstřelil zeď a zaskočil domácího golmana.

Nadále se hrál vyrovnaný fotbal, více šancí ale měli hosté. V 37. minutě zahrával David Marek volný přímý kop z nějakých třiceti metrů, a trefil se opravdu parádně. 

Stod více znejistěl a ještě do poločasu ztratil nadějné vedení. Po sérii několika hlaviček se míč dostal k Tesárkovi a ten jej uklidil do branky. 

Následně sudí odpískal konec poločasu. 

Domácí bez bodu

Domácí věděli, že potřebují v tomto zápase vyhrát, aby měli stoprocentní jistotu. Vstup do druhého poločasu tomu také odpovídal a už po sedmi minutách se dokázal individuálně prosadit přes několik protihráčů Kaše a se štěstím překonal brankáře. 

Ani tohle vedení ale domácí neudrželi. V 59. minutě si na dlouhý balon za obranu naběhl Voráček a následně předložil balon Fořtovi před úplně prázdnou branku. 

V 64. minutě dostali Merklínští výbornou šanci se poprvé v zápase dostat do vedení. Po faulu na Voráčka se kopala penalta. Wild jí ale zahrál mizerně a Poslední si s ní v pohodě poradil. 

Hostující stoper ale dokázal své zaváhání napravit o chvíli později. Po nepřesvědčivém zákroku Posledního dostal se štěstím míč do sítě. 

Následovalo několik minut bez vyloženějších šancí. V poslední desetiminutovce se ale ještě bylo na co dívat. V 81. minutě se o vyrovnání postaral svým třetím gólem Václav Kaše

Ani tímto výsledkem ale utkání neskočilo. Merklín si vzal vedení zpět. Střelu Michala Fořta dorazil na brankové čáře do sítě Štádler

Remízový punc mohl dát zápasu v 90. minutě Zezulák, ale sám před brankářem selhal. Domácí tak prohráli a budou se muset ohlížet na B třídu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Začali jsme dobře a už po osmi minutách jsme vedli o tři branky. Vypadalo to na jednoznačný zápas. Pak jsme přestali hrát. Pro nás to bylo hodně nepovedené utkání a i přes výborný začátek odcházíme bez bodu."

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "V osmé minutě jsme prohrávali 3:0, jako kdyby všichni spali. Postupem času jsme se ale rozehráli a do poločasu se nám povedlo vyrovnat. V druhém poločase se pak skóre přelévalo z jedné strany na druhou. Štěstí se nakonec přiklonilo na naší stranu."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - J. Antoš [-] , P. Vlk [-] , V. Kaše [-] , D. Lihm [-] , M. Zezulák [-] , F. Koča [-] (67. M. Terber [-] ) , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-] , K. Kalný [-] (42. O. Kastelic [-] )

TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - P. Štádler [-] , D. Marek [-] (66. T. Bešta [-] ) , V. Vopička [-] (32. M. Fořt [-] ) , O. Haník [-] , D. Tesárek [-] , P. Kroupa [-] (46. W. Kříž [-] ) , D. Regner [-] (46. M. Krejčík [-] ) , M. Voráček [-] , M. Balák [-] , D. Wild [-]

ŽK: 39. F. Höfler , 56. M. Filip , 65. D. Lihm , 70. M. Zezulák - 31. V. Vopička , 60. O. Haník , 70. P. Štádler , 87. M. Fořt .
Počet diváků: 263. Rozhodčí: Křen Jiří - FEKL Pavel (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.