EXPERT TIP - 24.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 4.6.2017

0

Jindřichohradecký obránce Tomáš Šmíd tipuje výsledky dalšího kola. Svému týmu věští remízu a těší se, že kapitán a trenér Jan Beneš (velký fanoušek Realu) absolvuje zápas proti Velešínu kvůli sázce s kapitánskou páskou v barvách Barcelony. Ve Větřní se zase už prý můžou těšit na taneční kreace Rudolfa Weinharda.... Zatipujte si s námi i vy!




TOMÁŠ ŠMÍD

Jindřichohradeckému stoperovi Tomáši Šmídovi se povedlo uplynulé kolo, kdy pomohl týmu k překvapivé výhře na hřišti Čtyřech Dvorů. Na jaře už má za sebou ale třeba i otřes mozku, ke kterému přišel v jednom z utkání. Rychle se ale vrátil zpět do hry a uvidíme, jak se mu teď povede jako expertovi 24. kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 31 - 31 - 38 %
Komentář experta:

Jako jasného favorita vidím hosty, kteří se ještě snaží prohnat vedoucí Včelnici. Lokomotiva navíc už nemá o co hrát, klidný střed tabulky jí k žádnému strhujícímu výkonu nedonutí.

Tip experta: 0 25 - 31 - 44 %
Komentář experta:

Nejspíše zápas kola, kde se bude hrát podle mě nejkvalitnější zápas. Slavia je před svými diváky silná, ale Včelnice bude chtít udělat další krok k postupu. Myslím si, že po vyrovnaném průběhu utkání si týmy body rozdělí.

Tip experta: 0 37 - 25 - 38 %
Komentář experta:

Stoprocentně bych si přál naší výhru, ovšem Velešín má velmi zkušené a produktivní mužstvo. Pokud zopakujeme výkony z posledních dvou duelů, mohli bychom bodovat. Speciální zápas to bude pro našeho hrajícího trenéra a kapitána Honzu Beneše, který jako velký fanoušek Realu Madrid a především Zidana, bude muset odehrát zápas s kapitánskou Barcelony, díky naší výhře proti Čtyřem Dvorům. Sázka je sázka.

Tip experta: 2 19 - 31 - 50 %
Komentář experta:

Těžké tipování, domácí ani hosté již nemají o co hrát, proto to bude poklidný zápas, kde by mohlo padnout více branek. Více věřím Nemanicím.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Větřní je doma silné, navíc těží ze skvělého útoku a jednoduché hry. Planá bude bojovat a pokusí se na domácí v tabulce dotáhnout, ale stačit to nebude a po zápase se místní fanoušci zřejmě dočkají dalších tanečních kousků od Rudy Weinharda.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Z Hrdějovic se body vozí těžko, hosté jsou navíc na jaře pod velkou dekou a podle mě nezabodují ani tentokrát. Sice předvedou bojovný výkon, ale Hrdějovice si tři body pohlídají.

Tip experta: 2 62 - 19 - 19 %
Komentář experta:

Čtyrák se bude muset zvednout oproti minulému víkendu, který jim herně ani výsledkově nevyšel. V Roudném to budou mít těžké, ale určitě nebudou chtít prohrát dvakrát za sebou a zaberou. Záleží samozřejmě na tom, zda domácí budou posíleni kluky z áčka.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Fajtl 6
2. Jan Čermák 6
3. pavel mikšátko 4
4. Miroslav Slípka 4
5. František Praus 4
6. Jakub Kothánek 4
7. Ondřej Jánošík 3
8. Petr Koktavý 3
9. Martin Nebeský 3
10. Tomáš Nebeský 3
11. Marek Severa 2
12. Martin Blazek 2
13. Pavlína Nebeská 2
14. Jaroslav Kollmann 2
15. Pavel Tauber 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.