3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice hrály od 16. minuty proti deseti, zahrávaly dvě penalty. Přesto na Dobré Vodě prohrály!


0

Expert kola Tomáš Šmíd tipoval klidný zápas, ale to se na Dobré Vodě úplně nenaplnilo - už v 16. minutě poslal sudí Komzák ze hřiště domácího Chobodu. Jenomže domácí se nezalekli a i v oslabení Nemanice porazili, když se dvakrát prosadil nyní už druhý nejlepší kanonýr soutěže Michal Granov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Choboda oslabil mužstvo

Nemanice mívají dobré úvody a ani na Dobré Vodě se nestala výjimka. Hosté začali klasicky tlakem a Záveský s Baštou neproměnili své velké šance. Dobrá Voda tak splnila úkol, když sama naopak začátky zápasů tak úplně nezvládá, stav byl stále 0:0. Důležitou situací první půle byla odpískaná penalta v 16. minutě. Míč do vápna natáhl Bašta a byl podražen Chobodou. Ten se pustil do rozhodčího Komzáka i přesto, že věděl, že už má na kontě jednu žlutou kartu po faulu na polovině hřiště z úplného úvodu utkání. A sudí neváhal a poslal ho s červenou z placu…

 

Jenomže Záveskému penaltový pokus nevyšel a Pauer podržel své spoluhráče. Domácí tak ve velkém vedru čekal náročný úkol – porvat se o body v oslabení. Hosté získali územní převahu, domácí hráli na brejky. A jeden jim také vyšel. Ve 26. minutě Petr Šteyer zatáhl balón po lajně, obehrál dva hostující obránce a zpětnou přihrávkou nahrál na gól Granova, který se prosadil na zadní tyči -  1:0. Pro Nemanice to byla rána a do půle narážela jejich útočná snaha na připravenou defenzivu.

Hostek a jeho nádherný gól

I ve druhé půli měli hosté tlak, domácím v deseti ubývaly síly. Novotný centroval na Čermáka, který trefil tyč. Nemanice pak vyrovnaly z druhé penalty zápasu v 58. minutě. Tentokrát byl ve vápně poslán k zemi po své akci Křiváček, sám faulovaný nic nedal na fotbalové pověry a sám si postavil míč na penaltový puntík. Při zahrávání desítky sice podklouzl, ale balón už za Pauera poslal – 1:1.

 

Deset minut na to přišel rozhodující gól duelu. Daniel Hostek si připravil pozici pro skutečně nádhernou střelu, kterou poslal milimetrovým kopem do růžku Růnovy brány. Nemanice už se z tohoto úderu nevzpamatovaly, v ofenzivě postrádaly kreativitu a minuty ubíhaly. Dobrá Voda navíc v závěru vybojovala roh a nejenže ho mohla využít k vítanému oddechu, ale ona z něj i Granovem skórovala – 3:1, konec!



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Březová
Michal Granov (útočník): "Do zápasu jsme šli s tím, že konečně neinkasujeme do 10. minuty. To jsme dodrželi i přes dvě gólové šance hostů. Pak jsme šli do deseti, nicméně nás podržel výborně chytající Pauer a penaltu chytil. Po červené kartě jsme se zatáhli a hráli na brejky, a jeden nám vyšel. Zbytek poločasu jsme hráli v bloku od půlky a hosté se nemohli dostat ani do koncovky. Druhý poločas začal stejně jako první, obléháním naši zatažené obrany. Ale v 58. minutě jsme nepohlídali průnik hostů a hasili jsme jen za cenu druhé penalty. Tu hostující hráč proměnil. Nicméně scénář hry pokračoval, Nemanice kontrolovaly hru výborně hrajícím Novotným, ale v 68. minutě si Hostek připravil balon a vymetl všechny pavučiny v Růnově bráně. Po gólu jsme zamkli naše vápno a hosté nevěděli, jak se dostat dovnitř. V 88. minutě jsme vybojovali roh, což prospělo všem našim hráčům k oddechu. Navíc dobře kopnutý roh jsem nehlídaný uklízel do protipohybu gólmana."

FC Velešín
Petr Böhm (Nemanice): „Ty věci, co se nám staly na Dobré Vodě, nám asi víc ublížily, než aby nám přidaly. Oba týmy si šly zahrát pro radost, když nemají už o co hrát. Bylo to tak uvolněné utkání v náročném počasí. Nedali jsme penaltu, Fanda ji kopnul, jak ji kopnul, nepovedla se mu a brankář ji vychytal. Kluky to asi nalomilo, protože jsme následně inkasovali. My pak do soupeře bušili, měli jsme je na půlce, Dobrá Voda podnikala rychlé výpady ve dvou, třech lidech. Několikrát nás vychytal jejich brankář, nechci se ho dotknout, ale na to, jak vypadal, tak chytal velmi dobře, až nás to překvapilo, byl fakt mrštný. Asi životní gól Hostka nás už dorazil. Z naší strany to byl bezkrevný výkon, soupeř nás i v deseti přehrál. Jednoznačně nám ublížilo vyloučení, hrát se jedenáct na jedenáct, uhráli bychom myslím jiný výsledek, s přesilovkou jsme si neuměli poradit. Děkujeme Kamilovi Bláhovi a Martina Strnadů, kteří nám přišli pomoci, když bylo potřeba.“



Počet diváků: 168. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - KROUTL Vít, BEZPALEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.