SOUTĚŽ PRO FOTOGRAFY O TELEVIZI HISENSE: Která fotogalerie byla nejsledovanější?

0

Vedle hlavní soutěže o ceny od Hisense pro všechny uživatele fotbalunas.cz běží i soutěž pro fotografy!  Prostřednictvím růžového tlačítka můžete poslat na pár kliknutí fotky k jakémukoliv zápasu jakékoliv soutěže České republiky - stačí si najít na webu dané utkání, být přihlášen jako registrovaný uživatel a za chvíli je hotovo. Pro fotografy máme nyní další motivaci! Kromě toho, že i za zasílání fotek získáváte body do naší soutěže o ceny, jsme připravili jednu našlapanou smart televizi Hisense pro jednoho z fotografů, jehož zápasová fotogalerie nasbírá nejvíce zhlédnutí! Nyní přinásíme vyhlášení trojice nejsledovanějších fotogalerií od začátku soutěžního období, další trojici oznámíme za týden!

3 NEJSLEDOVANĚJŠÍ FOTOGALERIE, KTERÉ POSTUPUJÍ DO SLOSOVÁNÍ O TELEVIZI OD HISENSE

1. FC Křimice - FK Bohemia Kaznějov, 4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor, fotograf: Bohumil Netušil

2. FK Ledce - TJ Město Zbiroh, 3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, fotograf: Richard Svoboda

3. TJ Blaník Strunkovice - TJ Jiskra Třeboň, 4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor, fotograf: Ladislav Beran

 

Jak to funguje? Každý týden zveřejníme v závěru týdne trojici galerií (fotografů), které měly za uplynulý týden na webu fotbalunas.cz největší úspěch a proklikalo je nejvíce fotbalových fanoušků. Každý týden tak obstará trojici jmen, které zařadíme na konci podzimní fotbalové části sezóny (v prosinci 2024) do losování o hodnotnou cenu, smart TV od Hisense.

 

Sledované období, za které budeme sledovanost jednotlivých galerií vyhodnocovat, bude vždy pátek až čtvrtek! (pouze v tomto prvním vyhlášení trojice fotografů s nejsledovanějšími galeriemi budou obsaženy všechny galerie zaslané prostřednictvím registrované sekce od startu fotbalového podzimu).

 

Jak můžete pomoci tomu, abyste vaší galerii našli mezi těmi nejúspěšnějšími a měli šanci být ve slosování o televizi? Vámi nahrané fotky propagujte a sdílejte. Na sociálních sítích, na webu, prezentujte fotky fanouškům prostřednictvím odkazu na utkání na našem webu! Jedna povedená galerie vám může přihrát skvělou cenu, je to jenom na vás!   

 

Soutěžní období: podzimní fotbalová část sezóny 2024/2025, tj. 1. 8. - 15. 12. 2024

Vyhlášení fotografů, kteří postoupí do losování o cenu: Prostřednictvím článku na webu fotbalunas.cz na konci každého týdne

Vylosování jednoho vítěze: Po konci soutěžního období vyhlásíme vítěze ceny, televize od Hisense!

(pozn.: Vítěz ceny za nejsledovanější galerii již nemůže získat cenu v druhé soutěži o ceny)

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou