NOVINKA: Přispíváte na fotbalunas.cz? Sbírejte body a získejte díky tomu skvělé ceny od Hisense!

0

Na našem webu máte spoustu možností, jak se po registraci aktivně zapojit do světa fotbalu, do světa fotbalunas.cz! Vložíte k zápasu fotky? Napíšete reportáž nebo komentář k zápasu? Nebo třeba ohodnotíte výkon rozhodčího nebo jednotlivých hráčů? Tak pro vás máme jednu skvělou novinu! Vše totiž sledujeme, bodujeme a těm nejaktivnějším přispěvatelům fotbalunas.cz po konci podzimní části sezóny rozdáme hodnotné ceny od Hisense! Televize, soundbary, party speaker, chladničky, robotický vysavač či kávovary, to vše poputuje mezi vás, spolutvůrce webu fotbalunas.cz! Hisense je předním celosvětově působícím výrobcem inovativního sortimentu technologických produktů a světovou dvojkou v kategorii TV. 

 Ano, správně. Protože si vážíme všech uživatelů, kteří nám díky své aktivitě pomáhají vytvářet z fotbalunas.cz nejsledovanější web o amatérském fotbalu v ČR, připravili jsme si pro aktivní uživatele hodnotné odměny!

 

Registrovaný uživatel je za každou svou aktivitu na webu ohodnocen. 

 

 A za co můžete body sbírat?

 

1) HODNOCENÍ ZÁPASŮ, HRÁČŮ ČI ROZHODČÍCH (MODRÉ TLAČÍTKO U ZÁPASŮ) - Skončil zápas a chcete někoho pochválit? Líbil se vám výkon rozhodčího, nebo se sudímu utkání naopak nepovedlo? Tak si na fotbalunas.cz rozklikněte dané utkání a oznámkujte z nabídky body od 1 do 10 celkovou úroveň utkání, rozhodčího, zázemí, občerstvení, výkony týmů nebo dokonce jednotlivých fotbalistů! Za každou ohodnocenou položku získáte body do naší hry o ceny. Pokud chcete body získat, musíte povinně ohodnotit zápas jako celek, výkon domácího a hostujícího mužstva a výkon rozhodčího! Body ale získáte i za další hodnocení (v případě, že někdo zašle fiktivní hodnocení, vyhrazujeme si právo takového uživatele ze soutěže o ceny vyřadit).

 

2) ZASLÁNÍ REPORTÁŽE, VIDEA A OHLASŮ ZE ZÁPASŮ (RŮŽOVÉ TLAČÍTKO U ZÁPASŮ) - Samozřejmě nezůstanou bez odměny ani vaše reporty a ohlasy k zápasům, které pošlete prosřednictvím registrované sekce. Klíčové faktory pro přísun bodů jsou zde rychlost zaslání informací, kvalita odeslaného obsahu a délka textu po očištění. Body rozdělujeme na základě vyhodnocení redaktora od 50 do 350 bodů. Včetně specíálnich bonusů za dlouhodobou spolupráci.

 

3) FOTKY ZE ZÁPASŮ (RŮŽOVÉ TLAČÍTKO U ZÁPASŮ) - Uživatel obdrží až 300 bodů za fotky k jednomu zápasu. Vyhodnocuje se počet fotek a včastnost jejich nahrání od skončení zápasu. Rozdělujeme také speciální bonusy za sledovanost galerií. Proto svoje nahrané fotky propagujte a sdílejte.  Jedna povedená galerie vám může přihrát skvělou cenu, je to jenom na vás!

 

4) TIPOVÁNÍ VÝSLEDKŮ ZÁPASŮ (TIPUJE SE VŽDY OD ÚTERÝ) - K fotbalunas.cz neodmyslitelně patří rubrika Expert tip. Tipovat můžete v každé soutěži České republiky. I za tuto aktivitu rozdáváme body. Do konceptu sbírání bodů za aktivity na webu se započítávájí pouze bezchybné tikety z prvnich deseti, které v rámci jednoho týdne uživatel odešle. Bodová dotace odpovídá počtu zápasů, které na bezchybném tiketu máte. Například tiket ze sedmi bezchybnými zápasy znamená 250 bodů, s osmi pak 350 bodů. Maximum je 450 bodů. 

 

A JAKÉ CENY JSOU PRO VÁS NACHYSTÁNY?

Pro dva uživatele, kteří nasbírají za podzimní část sezóny nejvíce bodů, jsou přichystány Hisense UHD Smart TV. Uživatel, který skončí se svými body na třetí příčce, se může těšit na robotický vysavač od Hisense, čtvrtý zase na výkonny Hisense soundbar. Pátého v pořadí potěší zisk Hisense Smart TV. 6. místo = party speaker. Pro sedmého a osmého nejaktivnějšího uživatele jsou nachystány chladničky, devátý a desátý zase získá od Hisense kávovar.

 

Tím ale nekončíme! Budete na webu aktivní, ale na nejlepší desítku to nebude stačit? Z umístěných uživatelů na 11. až 50. místě totiž vylosujeme celkem šest šťastlivců, kteří také získají cenu! Přichystány jsou kávovary a soundbary!

 

TAK VZHŮRU DO TOHO! Přispívejte na fotbalunas.cz, sbírejte body a získejte ceny!

 

Soutěžní období: podzimní fotbalová část sezóny 2024/2025, tj. 1. 8. - 15. 12. 2024

Stav bodování: aktulní stav a žebříček uživatelů (min. první stovka uživatelů) budeme uveřejňovat na webu fotbalunas.cz v samostatném článku každý týden

Vyhlášení: Po konci hracího období vyhlásíme vítěze cen!

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou