Dvě děsivá zranění ukončila o víkendu zápasy předčasně

0

Bohužel, i takové okamžiky sport přináší. Na dvou místech republiky se nedohrálo kvůli vážným zraněním hráčů.

BRANKÁŘ ZAJEL DO SOUPEŘE A PŘELÁMAL MU NOHU

AFK Pečky - Křinec, 5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C

Domácí vedli 2:0, na hřiště se po půlhodině hry dostal domácí hráč Švára. A právě on byl smutným aktérem duelu. Gólman hostů Šmelhaus totiž ve 40. minutě Tomáše Šváru surově zasáhl a ten si ze střetu odnesl děsivé zranění - otevřenou zlomeninunohy. Rozhodčí udělil brankáři červenou kartu. Na fotbal už poté ani hráči, ani rozhodčí neměli ani pomyšlení a tak se všichni dohodli na předčasném ukončení zápasu. "Surová hra, násilné kopnutí soupeře ze strany v nepřerušené hře za použití nepřiměřené síly, vysokou intenzitou, podrážkou na stojnou nohu ve výši holeně," popsal sudí brankářův faul.

 

Šváru odvezla sanitka do nemocnice, kde se hráč podrobil operaci. "Operace dopadla dobře, všem moc děkuju za podporu," vyjádřil se sám hráč.

 

"Chtěli bychom i touto cestou hráči AFK Pečky popřát brzké uzdravení, ať je zdráv a brzy zpět na hřišti. Zdraví je na prvním místě," vzkázali Křinečtí na svém facebooku.

 

HRÁČ HLAVOU NEŠŤASTNĚ NARAZIL DO ZÁBRADLÍ, LETĚL PRO NĚJ VRTULNÍK

TJ Sokol Rybí - FC Kyjovice, 6.kolo, Moravskoslezský | Nový Jičín | III. třída 

Domácí vedli 1:0, když v 36. minutě došlo k vážnému zranění hráče, kvůli kterému už se ve hře nepokračovalo. "V souboji o míč došlo k pádu hostujícího hráče Matěje Koutného na zábradlí, které je okolo hrací plochy a tím došlo ke zranění hlavy a ramena. Byla přivolaná záchranná služba a následně přiletěl i vrtulník, který přistával na hrací plochu. Po delším čekání a následné domluvě vedoucích domácích i hostů, byl zápas ukončen," popsal děsivé okamžiky rozhodčí zápasu

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou