HVĚZDY V PRALESE: Jan Koller zazářil hattrickem

0

 Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Exligový kanonýr Michal Ordoš nasázel čtyři góly za TJ Počenice - Tetětice v okresním přeboru při výhře 10:1.

 

Jan Koller nastoupil ke Smůle Kluků za Smetanovu Lhotu. Ke smůle protivníka proto, že výhru 4:1 svému týmu zařídil hattrickem.

Miroslav Slepička se také trefil třikrát, jeho Spartak Příbram díky tomu vyhrál 3:2 v Dobrovízi.

Zbyněk Pospěch se radoval třikrát při výhře Mokrých Lazců. Za Moravské Knínice se zase hattrickem prosadil exbrněnský Pavel Simr.

 

Jan Šimák dvakrát vsítil za rezervu Sezimova Ústí v táborské III. třídě. Peter Grajciar zase dvakrát skóroval za Koloveč.

 

Po brance vstřelili Petr Pavlík, Jan Flachbart, Tomáš Rolinek, Jaroslav Černý, Radim Holub, Petr Jiráček, Lukáš Železník nebo Václav Koloušek.

 

Červenou kartu viděl Lukáš Hartig, hrající za Sokol Veletov v kolínské III. třídě.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou