Domácí pevnost nebo pevná obrana! Takto dokráčela Hluboká k mistrovskému titulu

0

Nejvyšší fotbalovou soutěž na jihu Čech v letošním ročníku ovládla Hluboká nad Vltavou, která si tak po mnoha letech opět zahraje divizní soutěž. Pojďme se tedy v rámci statistik podívat, co stálo za úspěchem týmu z podzámčí.

Vzadu to šlapalo

Svěřenci trenéra Rudolfa Otepky sice nebyli nejpilnějšími střelci, v obraně však váleli! Hluboká za celý ročník obdržela během třiceti duelů pouhých jedenáct branek, což je o jednadvacet méně než týmy z Olešníku a Roudného, kterým v této tabulce patří druhá pozice. Celkově tým z podzámčí navíc udržel dvacet dva čistých kont, která si mezi sebe rozdělilo brankářské duo Aleš Pavelec – Daniel Konečný.

 

Statistiky brankářů:

Aleš Pavelec – 15 zápasů – 11 čistých kont – 5 obdržených branek

Daniel Konečný – 15 zápasů – 11 čistých kont – 6 obdržených branek

 

Domácí neporazitelnost

Doma se neprohrává! V patnácti utkáních neztratila Hluboká na domácí půdě ani bod, navíc se skórem 40:2. O jediné dva góly, které Hluboká inkasovala, se postarala třeboňská Jiskra hned ve druhém kole, která týmu z podzámčí podlehla poměrem 2:3.

 

Se silnými se neztrácí

Hluboká zvládala, kromě povinných výher, také důležité zápasy v bojích o přední příčky. V šesti duelech, ve kterých tým z podzámčí změřil síly s Roudným, Olešníkem a Třeboní, získali Otepkovi svěřenci čtyři vítězství.

 

Hluboká vs Roudné – 1:0/0:2

Hluboká vs Olešník – 2:0/2:0

Hluboká vs Třeboň – 3:2/0:2

 

Různí střelci

Hluboká nakonec v mistrovském ročníku nastřílela sedmdesát pět branek. Na tento počet přispělo svým dílem hned sedmnáct různých hráčů, které doplnil jedním vlastním gólem jankovský Pavel Hájek v podzimním utkání v Precis aréně. Nejlepším střelcem se stal šestnáctigólový Tomáš Tauber, kterému zdatně sekundoval jeho jmenovec Tomáš Pecka s jedenácti přesnými zásahy. Třetím nejlepším střelcem byl Kryštof Kadlec.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou