Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel těžkých vah ovládla domácí Hluboká


Branky


24

Trenérské změně se nevyhnuli ani na Hluboké. Po jaru, které dirigoval u týmu z podzámčí Radim Kokeš, naskočila do fotbalového kolotoče fotbalová legenda Rudolf Otepka. Po dvouleté odmlce od fotbalu čekala na druhého nejlepšího asistenta v historii Fortuna ligy těžká zkouška hned na úvod soutěže. Třeboňská Jiskra prožila snové jaro, které tým Karla Bicence katapultovalo na pátou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Jenže hosté z Třeboně vůbec nechytili vůbec začátek zápasu a z toho těžila Hluboká. Ta využila ,zásluhou kapitána Antoše, po pěti minutách hry nabídnutý přímý kopu, který navíc podpořila i nekoncentrovanost hostů. Hosté se snažili vyrovnat a zatlačili domácí barvy, které ale dokázali k jejich smůle odolat. Přesně po půl hodině hry tak přišel druhý gólový moment Hluboké, kdy brejkovou situaci zakončil do sítě Kopeckého branky Kryštof Kadlec. Za dalších osm minut to navíc, po brance Tomáše Pecky, bylo už o tři branky a zdálo se být o osudu zápasu pomalu rozhodnuto. Jenže Otepkova družina povolila v koncentraci a jiskřičku naděje pro Třeboň vykřesal v nastavení svojí brankou Leoš Hromádka.

Dramatizace Hromádkou

Branka do šatny jakoby přelila misky vah. Třeboň byla aktivnější a nervózně hrající domácí nepouštěla do větších šancí. Snahu s výsledkem něco udělat navíc podpořil v 67. minutě svojí druhou brankou Hromádka a zápletka byla na místě. Domácí měli obavy o výsledek a hosté bojovali s vypětím sil o body. Dvě velké šance na vyrovnání dokonce od Jiskry přišly, ale ani jedna se ke smůle hostujících hráčů neuchytila. Hluboká tak nakonec přežila těžký druhý poločas a připsala si tři body na startu nového ročníku za vítězství 3-2. Třeboň sice neveze ani bod, ale na dobrý a hlavně bojovný výkon bude chtít určitě v dalším utkání navázat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Zápas se pro nás vyvíjel dobře, když jsme se v páté minutě ujali vedení a v další půlhodině jsme přidali další dvě branky. Místo toho, abychom si pohlídali závěr poločasu, tak se hosté vrátili do utkání klasickou brankou do šatny. Ve druhém poločase jsme byli zbytečně nervozní a když houževnatě hrající Třeboň stáhla naše vedení na rozdíl jediné branky, tak jsme měli o konečný výsledek obavy až do konce utkání. Z naší strany tam pak byla ještě vyložená šance, kterou jsme ale bohužel neproměnili. Celkově jsme s naším výkonem nemohli být spokojeni, přestože hosté byli herně velmi "nepříjemným" soupeřem.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - hlavní trenér: Do utkání jsme nastoupili s přílišným respektem. V 5. minutě jsme již inkasovali z přímého kopu, kdy jsme špatně zareagovali. Snažili jsme se vyrovnat a bohužel soupeř nás potrestal z brejku ve 30. minutě na 2:0. Nedařla se nám předfinální přihrávka, soupeř byl efektivní a po osmatřiceti minutách jsme již prohrávali 3:0. Do poločasu jsme stihli korigovat pěknou kombinací na 3:1. Ve druhém poločase jsme hráli dobře. Hluboké jsme toho už moc nedovolili. V 67. minutě jsme snížili na 3:2. Dvě šance jsme měli na vyrovnání, bohužel to nedopadlo a soupeř s větším štěstím vyhrál. Nebyli jsme hoším týmem, ale ukázala se zkušenost Hlubockých hráčů, kteří si výsledek pohlídali.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
A. Pavelec [-] - T. Antoš [-] , J. Rubick [-] , P. Kössl [-] , M. Otepka [-] - O. Pilný [-] (46. D. Kolafa [-] ) , T. Křiváček [-] (65. T. Křiváček [-] ) , K. Kadlec [-] , V. Hrachovec [-] (83. R. Dohnal [-] ) - J. Píša [-] , T. Pecka [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - J. Vrána [-] (69. J. Schneider [-] ) , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] , F. Radosta [-] (71. J. Činčura [-] ) , J. Matoušek [-] (91. D. Andres [-] ) , P. Tůma [-] , D. Širhal [-] , J. Kubata [-] , M. Pánek [-] , J. Zavadil [-] (78. V. Týnavský [-] )

ŽK: 43. M. Otepka , 60. D. Kolafa , 71. P. Kössl , 76. K. Kadlec , 80. J. Rubick - 36. J. Matoušek , 50. F. Radosta , 92. J. Kubata .
Hráči zápasu: T. Antoš - L. Hromádka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DIMITROV Nikolaj - PEČENKA Miroslav, BARVA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hluboká i letos bude hrát čelo tabulky a doma prohrávat chtít nebude. Zde vyhraje.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Matoušek
Tip experta: výhra hostů

Hluboká měla povedenou přípravu s těžkými soupeři. Nám se příprava moc nepovedla, ale věřím, že se z toho ponaučíme, navážeme na výkony z minulé sezóny a Hlubokou na jejím hřišti překvapíme. Proto tipuji naší výhru 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů