Kvůli agresivnímu chování hráče rozhodčí ukončil zápas předčasně. Klid neměl ani při odchodu z areálu

0

AKTUALIZOVÁNO - Zápas mezi Merklínem a Stráží v I.B třídě Plzeňského kraje byl za bezbrankového stavu ukončen už ve 42. minutě utkání pro inzultaci rozhodčího pro napadení domácím hráčem. (foto je ilustrační)

Pátý Merklín ještě mohl v závěru sezony zabojovat o čtvrtou pozici, místo toho si uřízl ostudu. Rozhodčí Paur ve 32. minutě vyloučil domácího hráče Lišku po druhé žluté kartě v zápase. Ve 36. minutě zase viděl červenou kartu vedoucí domácího mužstva, který při cestě za ošetřením hráče na hrací ploše záměrně vrazil loktem do rozhodčího, což doprovodil slovy "Ty jsi tomu dal, ty z****." Alespoň to takto uvedl sudí do zápisu o utkání. Jenomže perné chvilky pro rozhodčího zdaleka neskončily, jak popisoval dále.

 

"Již vyloučený domácí hráč Liška vběhl na hrací plochu v době, kdy došlo ke zranění domácího hráče. Pořadatelská služba na jeho vběhnutí nereagovala. Hráč odmítal opustit hrací plochu a reagoval na mou výzvu slovy: "Ty jdi do ****, ty ******. Jdi do hajzlu, napiš si tam co chceš".

 

Rozhodčí si tak na pomoc přivolal pořadatelskou službu. Liška se ale ani poté neuklidnil a dvakrát podle rozhodčího do něj vrazil hrudníkem, kdy měl přidat nadávky a výhrůžky. Sudí tak utkání ukončil, kdy se již po psychické stránce necítil schopen dále pokračovat v řízení utkání. Hráč poté pokračoval v nadávání rozhodčímu a jeho asistentovi, nenechal se uklidnit, než ho definitivně odtáhl hlavní pořadatel a sudí se vydal sepsat zápis do své kabiny.

 

Jenomže klid neměl rozhodčí od hráče děje ani při odchodu z areálu. ”Tak už se cítíš psychicky v pohodě, ty chudinko? Já že jsem tě inzultoval ty *****? Teď už jsme v civilu, pojď si to rozdat jako chlap," měl adresovat brzy padesátiletý hráč výzvu rozhodčímu dle sudího popisu. Pořadatelská služba nakonec musela zajistit rozhodčím bezpečný přesun až k jejich autům. Očekávat se dá kontumace ve prospěch Stráže.

 

Jeden z přítomných ale našemu webu sdělil, že vyloučený hráč je fyzioterapeutem a proto šel vážně zraněnému hráči na hřiště na pomoc. Po odvedení hráče ze hřiště měl i dříve vyloučený fotbalista hrací plochu opouštět, přičemž ale najednou sudí měl utkání ukončit.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou