NEJ VÍKENDU: Klobouk dolů - hráč podruhé za sebou nastřílel v zápase osm branek!

0

Co zajímavého se o víkendu událo na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je víkendovým králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKL VÍKENDU

DOMA

21:2 - TJ Sokol Hradešice - TJ Sokol Plánice, 16.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor

 

VENKU

0:15 - Sokol Hostouň B - FC Čechie Velká Dobrá, 15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A

1:16 - FK Třeboutice - Sokol Terezín, 21.kolo, Ústecký | Litoměřice | IV. třída sk. A

 

STŘELCI VÍKENDU -  8 BRANEK V ZÁPASE!

Tohle tu ještě nebylo! Pozici nejlepšího střelce víkendu v republice totiž obhájil MILOŠ NÍTEKStejně jako před týdnem, i nyní dal osm branek za Kryry, tentokrát při výhře 10:2 (SK "Havran" Kryry - FK Rašovice, 29.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B). K tomu přidal tentokrát i dvě gólové asistence, bilance 8+2 není k zahození, co říkáte? 

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 730 diváků 

Do tohoto přehledu zahrnujeme zápasy od třetí ligy níže. Tentokrát přišla největší návštěva na zápas divize TJ Sokol Lanžhot - MSK Břeclav, 29.kolo, Divize D. Hosté vyhráli 2:1.

 

 

DIVOČINA VÍKENDU

Zápas mezi Merklínem a Stráží v I.B třídě Plzeňského kraje byl za bezbrankového stavu ukončen užve 42. minutě utkání pro inzultaci rozhodčího pro napadení domácím hráčem. Více zde.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou