Za záchranou fanouška spěchal vrtulník, jinde došlo k inzultaci sudího

1

O víkendu byly předčasně ukončeny dva zápasy, každý z jiného důvodu...

Zápas okresního přeboru Mělníka mezi Čečelicemi a Pšovskou Mělník B postihla velmi nepříjemná událost. V 82. minutě zápasu totiž zkolaboval jeden z diváků. Rozhodčí tak utkání přerušil, k divákovi byla zavolána rychlá záchranná služba a byla mu poskytnuta první pomoc, do které se zapojil i pomezní. Na místo nakonec přiletěli záchranáři vrtulníkem. "Z důvodu psychické újmy hráčů domácího i hostujícího mužstva a po dohodě vedoucích obou mužstev bylo dohodnuto, že se v utkání nebude pokračovat. Vedoucí obou mužstev navrhují, aby zůstal výsledek dosažený na HP. Utkání jsem v 82.minutě ukončil," uvedl sudí do zápisu. Pokud komise vyhoví dohodě mužstev, bude platit výsledek 1:0 ve prospěch domácího celku.

 

Z odlišného důvodu se nedohrál ani zápas Sportovní sdružení Ostrá - FC Velim B, 24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C. Rozhodčí Ladislav totiž ve 44. minutě utkání ukončil, v zápise popsal, že do něj vrazil hostující hráč Hrabal. "Toto násilné vražení do mé osoby způsobilo můj pád a po tomto jsem z důvodu mé psychické indispozice z důvodu obavy o své zdraví v případném pokračování utkání nebyl schopen ve výkonu své funkce rozhodčího pokračovat," uvedl mladý rozhodčí. Strčení předcházel okamžik, kdy sudí rozhodl o nařízení penalty ve prospěch domácího celku.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 5. 2024 06:13
V Ostré je to skoro pořád.chtěj se udržet,tak platěj a rozhodčí si vymýšlí.Skoro to samý bylo s Plananama.

Ostatní čtou