HVĚZDY V PRALESE: Václav Kadlec vládne krajskému přeboru, přidal další čtyři góly

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo v minulém kole?

Václav Kadlec řídil další výhru Milína, když se trefil hned čtyřikrát! S 20 góly vede tabulku střelců a jeho tým vládne tabulce s šestnáctibodovým náskokem krajskému přeboru. Budeme vídat Kadlece v příští sezóně na divizních hřištích? Z jeho posledního zápasu máme obsáhlou fotogalerii.

 

Hattrickem se prezentovali exzlínský Tomáš Janíček, exbohemák Ferenc Róth (pozor, v sezóně už dal 42 gólů!), bývalý hráč Jablonce Tomáš Čížek a také Tomáš Smola, který hrával první ligu za Baník a Opavu.

 

Dvakrát se trefili následující borci: Petr Pavlík, Jan Flachbart, moderátor Michal Hrdlička, Tomáš Okleštěk, Zbyněk Pospěch, Milan Černý, Jan Moravec a také David Lafata.

 

Po jedné brance přidali Martin Knakal, Pavel Simr, Tomáš Rolinek, Jiří Novotný, Pavel Mezlík, Lukáš Železník a Michal Ordoš.

 

Možná vás ve výčtu zaujalo jméno Jiřího Novotného - ano, sparťanská legenda vstřelila vítězný gól hradecké Olympie. Novotnému je 54 let!

 

Nastoupil ale třeba i bývalý stoper Viktorie Plzeň Tomáš Hájovský - fotky z jeho utkání najdete ZDE.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou