Plzeň loví opět ve Vyškově, přichází posila na hrot útoku

0

Viktoria už si v posledních měsících vyhlédla ve Vyškově několik členů prvního týmu. Nejprve s trenérem Koubkem přišel trenér Vyškova Jan Trousil, po něm Sampson Dweh. Tuto zimu přivedla Cheicka Souarého a nyní přichází útočník Idjessi Metsoko.

 

„Jde o typologicky velmi zajímavého hráče a jsem rád, že se vše podařilo dotáhnout ještě před koncem přestupního termínu a můžeme Idjessiho Metsoka přivítat v našem klubu,“ představil pro ligové fanoušky zatím neznámého Metsoka sportovní ředitel Viktorie Daniel Kolář.

 

Metsoko byl se svým Vyškovem po podzimu první se skóre 30:16. On sám se podepsal pod 13 góly, když zaznamenal 9 branek a 4 asistence.

 

„Věříme, že se v našem týmu velmi rychle aklimatizuje i díky tomu, že se v kabině setká se svým bývalým spoluhráčem z Vyškova Cheickem Souarém. Ve Vyškově předváděl vynikající výkony a nyní by na ně měl navázat i v našem dresu,“ pokračoval Kolář.

 

„Metsoko nám svými podzimními výkony značně pomohl k aktuálnímu prvnímu místu a se svými výkony se stal objektem v hledáčku prvoligových klubů. Samozřejmě nás mrzí, že nám nebude moct pomoct svými výkony i na jaře, ale posun do ligového kádru je pro něj samozřejmě obrovskou výzvou. Přejeme mu hodně štěstí v jeho novém angažmá,“ řekl k přestupu člen správní rady MFK Vyškov Martin Chalupecký.

 

O Metsoka měl zájem také slovenský Slovan Bratislava. Stejně jako Dominik Hollý, o kterého měli Belasí rovněž zájem, ale skončil jinde.

 

„Nabídka Viktorky mě hodně potěšila a neváhal jsem. Jdu do velkého klubu, který pravidelně hraje evropské poháry a má ty nejvyšší ambice. Je to pro mě další krok v kariéře a obrovská výzva,“ řekl pro klubový web 21letý útočník z Toga, který bude na dresu nosit číslo 93.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou