Jablonec hlásí posilu ze slovenského Trenčína, mladík už nakoukl do slovenské reprezentace

0

20letý Dominik Hollý v posledních dnech odmítl nabídky dvou Slovanů - bratislavského a libereckého. Neposílí tedy ani první tým slovenské Niké ligy, ani tým ze severu Čech. Má totiž namířeno k rivalovi. Hollý podepsal v Jablonci víceletý kontrakt.

 

"Jsem rád, že Jablonec projevil zájem. Vždy jsem si chtěl zkusit českou ligu, sice mi je Trenčína trochu líto, ale to je fotbal. Chci vyzkoušet něco nového a moc se na to těším," řekl po podpisu smlouvy Dominik Hollý. Mladý záložník už rovněž těší na nědělní zápas právě proti Liberci: "Jsem stoprocentně připravený na zápas. I kdybych nastoupil na pět nebo deset minut, jsem připravený dát ze sebe maximum. Navíc je to derby, takže o to větší je chuť vyhrát tento zápas."

 

Hollý debutoval ve slovenské lize v 17 letech. Připsal si 54 ligových zápasů se statistikou 5 gólů a 5 asistencí. Další už bude přidávat v dresu Jablonce.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou