OBRAZEM. Plzeň na Dukle těsně vyhrála, Vydra neproměnil penaltu

0

I ve třetím přípravném zápase uspěli fotbalisté Plzně naplno. Západočeši zvůádli v sobotu souboj s druholigovou Duklou, když zvítězili nejtěsnějším možným rozdílem. Jedinou branku zápasu vstřelil John Mosquera. 

„Opět jsme si vyzkoušeli určité věci, nějako nové vazby nových hráčů, kteří si zvykají. Určitě to byl zajímavý zápas s dobrým soupeřem. V prvním poločase jsme viděli dobré věci, vytvořili si dvě tři jasné gólové šance, pak ještě nedali penaltu. Herní projev byl asi lepší než ve druhé půle. Ale i tam jsme měli nějaké přechody, které jsme ale už gólově nedotáhli," hodnotil zápas pro klubový web Viktorie asistent trenéra Plzně Marek Bakoš. 

 

Plzeňští trenéři znovu dali v zápase šanci novým akvizicím. Zahrály si tři posily, Červ, Valenta a estonský útočník Tamm. 

 

„Víceméně přináší to, co jsme od nich očekávali. Je cítit, že jsou v novém týmu, v novém prostředí, s novými úlohami. A máme ještě čas a další zápasy, abychom vše vyladili. Navnímali mezi sebou novinky, kdo kam a kdy přihrává, náběhy a další detaily," řekl směrem k novým hráčům Marek Bakoš. 

 

Jedinou branku v utkání vstřelil už ve 12, minutě John Mosquera, který byl na konci bleskové akce plzeňského týmu. Navýšit vedení Západočechů mohl ještě Vydra, který ale v první půli neproměnil pokutový kop, když ho vychytal gólman Rada.  

 

FC Viktoria Plzeň - Dukla Praha 1:0 (1:0)

Branka: 12. Mosquera. 

 

Sestava Plzně: 

1.pol.: Jedlička – Hranáč, Červ, Kopic, Vydra, Řezník, Mosquera, Jemelka, Cadu, Kalvach, Tamm.

2.pol.: Tvrdoň – Hejda, Paluska, Cadu (60. Havel), Dweh, Holík, Traoré, Šulc, Červ, Valenta, Kliment.

 

Sestava Dukly:

1.pol.: Rada – Ullman, Hašek, Jeřábek, Fojt, Hrubeš, Kozma (C), Hudec, Kozel, Douděra, Zeronik

2.pol.: Šťovíček – Ludvíček, Barac, Buchvaldek, Krejčí, Holiš, Moulis, Hudec (66. Lehký), Douděra, Vondrášek, Matějka


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou