Fortuna ti přeje! Tipuj na fotbalunas.cz a vyhraj každý týden kredit na sázení v hodnotě 2000 korun!

0

Co týden, to dva tisíce pro naše nejúspěšnější tipéry! Taková je odměna od sázkové kanceláře Fortuna pro tipéry fotbalunas.cz, kteří prokáží za každé hrací kolo největší přehled a v jakékoliv soutěži České republiky odešlou v tiplize fotbalunas.cz bezchybný tiket. Chceš zvýšit svou šanci? Tak tipuj v co nejvíce soutěžích a znásob tak svou příležitost. Protože Fortuna Ti přeje! Že ještě nemáš účet u Fortuny a chceš se soutěže o ceny účastnit. Tak se zaregistruj přes tento odkaz!

V tiplize fotbalunas.cz se už od tohoto kola bude hrát každý týden o kredity k sázení u sázkové kanceláře Fortuny! Než vyplníte a odešlete své tipy na našem webu, ujistěte se, že již máte platnou registraci u Fortuny k 11. 10. 2023 včetně. Pokud ještě nemáte sázkařský účet u Fortuny, musíte se zaregistrovat přes tento odkazTipovat následně můžete na fotbalunas.cz jako registrovaný uživatel výsledky všech soutěží České republiky a když se vám zadaří, kredity od Fortuny budou vaše!

 

CENY NA KAŽDÝ HRACÍ TÝDEN – KREDITY K SÁZENÍ NA FORTUNĚ:

1. místo – 500 Kč

2. - 4. místo – 300 Kč

5. - 7. místo – 200 Kč

 

Výhry získá každý týden sedm tipérů, kteří odešlou na fotbalunas.cz tiket k jakékoliv fotbalové soutěži České republiky, od první ligy třeba až po IV. třídy, v němž správně odhadnou výsledky všech zápasů. Výherci budou seřazeni dle počtu uhodnutých zápasů (v některých soutěžích se hraje v rámci jednoho kola osm zápasů, v jiných sedm, šest atd.). V případě rovnosti počtu uhodnutých zápasů v rámci bezchybného tiketu bude rozhodovat dřívější čas odeslání tiketu na fotbalunas.cz. V rámci soutěže lze vyhrát pouze jednou.

 

Víte, že nyní můžete u Fortuny získat po registraci až 6000 Kč na první sázky? Stačí se zaregistrovat a poznat, že Fortuna ti přeje!

 

Pro předání výhry bude ze strany fotbalunas.cz kontrolováno, zda tipující splnil podmínky:

 

1) měl existující registraci u sázkové kanceláře Fortuna vytvořenou do 11. 10. 2023 včetně

2) nebo, že si vytvořil novou registraci přes tento odkaz!

Pro převzetí výhry budeme požadovat od uživatelů Fortuna uživatelské jméno, jméno a příjmení a rovněž datum a čas registrace uživatele na ifortuna.cz.

 

Upozornění: systém určení výherců v tiplize se může v čase měnit, sledujte fotbalunas.cz pro případné další informace.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou