Hrozivé chvíle v divizi. Pro hráče musela kvůli zranění páteře helikoptéra

0

Zápas 10. kola Divize D MSK Břeclav - TATRAN Ždírec nad Doubravou se nedohrál. Po půl hodině hry došlo k vážnému zranění hostujícího hráče Matěje Vopršala a oba celky se domluvily na předčasném ukončení utkání.

 

K nešťastné situaci došlo ve 29. minutě hry. Ždírecký Matěj Vopršal byl faulován přistrčením zezadu, v pádu ještě narazil hlavou do dalšího z protihráčů a pak už jen zůstal ležet na trávníku. Svým spoluhráčům sdělil, že nemůže hýbat končetinami. Na hřiště okamžitě vběhli zdravotníci a přivolána byla záchranka. "Po jejich příjezdu bylo zjištěno, že došlo k závažnějším zranění v oblasti páteře a byla provedena fixace krku. Následně byl přivolán vrtulník RZS Brno, kterým byl hráč transportován do nemocnice," popisoval hektické události rozhodčí Radim Holub.

 

"Vzhledem ke skutečnostem, že v tomto okamžiku přestalo jít o sport, když hráči obou můžstev cítili psychickou újmu a nechtěli v utkání pokračovat, jsem po odletu vrtulníku po dohodě s vedoucími a kapitány obou mužstev utkání ukončil," shrnul sudí.

 

Podle informací z klubu byl Vopršal v nemocnici operován, nyní se nachází ve stabilizovaném stavu a nejen klub Ždírce si přeje jeho úplné uzdravení. My se samozřejmě přidáváme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou