HVĚZDY V PRALESE: Rudolf Otepka je i jako kouč impulzivní, schytal červenou kartu

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

 

Tomáš Okleštěk sbíral prvoligové starty v Brně, zahrál si i na stříbrném MS U20 v roce 2007. Teď v 396 letech válí za Moravské Knínice a hned čtyřmi góly pomohl k vysokému vítězství 7:0 nad Dolními Kounicemi. Další gól Knínic přidal i exligový Pavel Simr.

 

Radim Holub  zaznamenal hattrick za Dřenice, tři góly Mratína v okresním přeboru dal Zdeněk Šenkeřík. Za Mratín hraje i exsparťan Lukáš Zelenka a i on se jednou radoval z branky.

 

A kdo se prosadil dvakrát?  Bývalí ligové kanonýři Lukáš Magera (Slavoj) Poděbrady a Lukáš Železník (Neubuz). Za Paběnice se tento kousek povedl Václavu Kolouškovi.

 

Po brance pak dali Jan Flachbart (Krchleby), Jaroslav Černý (Lety),  Michal Hrdlička (Všenory), Jan Kysela (Veletov), Michal Pospíšil (Psáry), Jan Šimák (S.Ústí B), Jakub Podaný (Hřebeč), Milan Baroš (Vigantice),  Petr Jiráček (Kudlov), Adam Varadi ( hraje stále MSFL za Frýdlant).

 

David Lafata se prosadil ve vloženém svátečním kole za Olešník v krajském přeboru, v sezóně už oslavil sedmou branku. Exliberecký Filip Hološko hraje za Úvaly a v I.A třídě brankou pomohl k bodům ze zápasu s Čásalví B.

 

Rudolf Otepka trénuje Hlubokou nad Vltavou v krajském přeboru a ve 37. minutě byl z pozice kouče tak nespokojen s rozhodnutím sudího, že ho musela uklidnit až červená karta. Otepka tak musel střídačku opustit. Tomáš Marek, bývalý fotbalista Plzně, Baníku Ostrava či Jihlavy ve 42 letech stále hraje, a to za Švermov v I.B třídě. I on ale viděl červenou kartu, a to také už v průběhu prvního poločasu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou