HVĚZDY V PRALESE: Karel Piták hraje v okresním přeboru po boku svého syna. Gól dali oba

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

V zápase Moravských Knínic řádila exbrněnská dvojice. Tomáš Okleštěk dal tři góly, Pavel Simr dva.

 

Nabito má v úvodu sezóny Ferenc Róth, tentokrát se za Železnou Rudu trefil dvakrát a celkem už má na kontě deset branek! Dvě branky vstřelil i Karel Piták v dresu Lovčic, v okresním přeboru hraje se svým synem Denisem. A dva zásahy si připsal i bývalý útočník budějovického Dynama nebo Viktorky Žižkov Richard Kalod, ten válí za Doubravčice.

 

A pojďme na jednogólové střelce. Z gólu se radoval Pavel Fořt (Křimice), hokejový mistr světa Tomáš Rolinek skóroval za Srch, Jaroslav Černý vsítil další gól za Lety. Exzlínský Tomáš Janíček potěšil fandy Veselé, bývalý ligový obránce Aleš Urbánek skóroval za Nevšovou.

 

Jan Kysela přispěl k výhře Veletova. Zbyněk Pospěch dal jeden gól Mokrých Lazců, Tomáš Klinka se prosadil v barvách Vestce v okresním přeboru. A z gólu se radovala i dvojice Lukášů - Magera skóroval za Poděbrady, Železník za Neubuz.

 

Po týdnu znovu zaznamenala gólovou radost exsparťanská dvojice David Lafata (Olešník) a Václav Kadlec (Milín).

 

Žlutou kartou byl napomínán v dresu Železné Rudy Martin Knakal, černolický David Bičík nebo Peter Grajciar, který hájí barvy Kolovče. 

 

Zapomněli jsme na nějaké další známé jméno? Dejte nám tip do komentářů nebo na náš mail info@fotbalunas.cz!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou