Kdo z tipérů získal cenu za měsíc srpen? A kdo už odeslal bezchybný tiket?

0

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové odměňujeme. Každý, kdo v daném měsíci odešle bezchybný expert tip, se dostává do měsíčního slosování o ceny! 

Již tradičně můžete na našem webu tipovat výsledky každého kola každé soutěže v České republice. I na podzimní část sezóny 2023/2024 jsou pro tipéry fotbalunas.cz nachystány ceny v podobě voucherů od Pivovary Lobkowicz! Tak s chutí do toho, vždy od úterý se otevírá tipovačka na následující kolo. 

 

Výhru budou moci vítězní tipéři využít v e-shopu Pivovarů Lobkowicz. Losovat budeme z tipérů, kteří za daný měsíc v jakékoliv soutěži odeslali svůj expert tip, kterým správně odhadnou výsledky všech zápasů jednotlivého kola. Poprvé jsme losovali už nyní za měsíc srpen!

 

Uživatelé, kteří k minulému kolu odeslali v průběhu srpna některé ze soutěží České republiky bezchybné tikety (zařazeni byli do soutěže k měsíci srpnu):

Miroslav Novotný, Jiří Klik (9x), Jan Pelc, David Boško, Ladislav Byrtus, Pavel Krátký, David Erkol, Petr Loukota, Josef Sýkora, Peter Harčarik, Michal Štrouf, Jiří Novotný, Petr Ptáček, Jaroslav Rychal, Daniel Novotný, Ladislav Beran, Patrik Krull, Roman Žurek st., Václav Jelínek, Martin Stupár, Venca Lukeš

Uživatelé, kteří k minulém kole odeslali v některé ze soutěží České republiky bezchybné tikety (zařazeni budou do soutěže k měsíci září):

Jiří Švamberg, Filip Šafránek, , Jiří Klik (5x), Tomáš Novotný (2x), Jiří Kubíček, Radim Mudrik, Venca Likeš

 

LOSOVÁNÍ O VÝHRU ZA MĚSÍC SRPEN

V osudí byli všichni tipéři, kteří odeslali v průběhu srpna v jakékoliv soutěži tiket bez jediné chybičky. A vylosovaným je uživatel JIŘÍ KLIK! Ohledně předání výhry žádáme výherce, aby se z mailu, pod kterým je registrován na fotbalunas.cz, ozval na info@fotbalunas.cz. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou