Hráč neunesl vyloučení, rozhodčímu utrhl z dresu kapsičku

0

Utkání mezi domácím Sokolem Bílá Hora B s rezervou Březiněvsi se nedohrálo poté, co hostujícímu kapitánovi ruply nervy po vyloučení v 89. minutě. Domácí v té chvíli vedli 5:4, dá se očekávat, že tři body připadnou ze zápasu pražské III. třídy právě jim.

Hostující kapitán neunesl vyloučení po druhé žluté kartě, kterou mu rozhodčí udělil v 89. minutě. Podle popisu sudího ze zápisu o utkání měl Petr Nepraš nejprve sudímu nadávat a následně mělo následovat dokonce fyzické napadení hlavního rozhodčího. Ten si postěžoval, že ho hráč uchopil za náprsní kapsu, třásl s rozhodčím a kapsičku na dresu mu dokonce utrhl. 

 

"Utkání bylo ihned ukončeno z důvodu fyzického napadení, tedy inzultace v 89. minutě. Po fyzickém útoku hráče na moji osobu jsem nebyl schopen z psychických důvodů pokračovat v řízení utkání. Hráč po utrhnutí náprsní kapsy opustil hrací plochu, ale neopustil prostor hřiště. Za pomezní čárou čekal na odchod rozhodčích. Pořadatelská služba okamžitě přispěchala situaci řešit a hrací plochu rozhodčí opustili za doprovodu pořadatelské služby," popisoval rozhodčí Cahlík.

 

"Hráč hostí po zápase neprojevil jakkoukoliv lítost nad svými činy. Ani vedoucí hostujícího týmu se neomluvil za chování tohoto hráče," mrzelo sudího. Ten dokonce vyčíslil vzniklou škodu, která mu vznikla roztržením rozhodcovského dresu (1211 korun). 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou