Divizní Preview: Předehrávka v pátek, hlavní program v sobotu, i boje v neděli. Třetí kolo Divize A nabídne další zajímavé boje

0

Divize A pokračuje svůj program kompletním třetím kolem, které proti sobě postaví týmy de facto z opačných konců tabulky. Týmy z dolních pater tak budou mít možnost opět brutálním způsobem vyrovnat divizní průběh.

Program zahájíme v pátek


Páteční pozdní odpoledne bude patřit prvnímu utkání třetího kola mezi Mariánskými Lázněmi a Katovicemi. Mariánské Lázně, v tabulce aktuálně sedmé, se utkají s Katovicemi, které po dvou remízách okupují průběžnou jedenáctou pozici. Dle všech predikcí nás čeká velmi vyrovnaný boj bez jasného favorita. Mariánské Lázně v prvním kole připsaly prohru nad Aritmou Praha, body pak tým získal výhrou nad Klatovy. Naopak Katovice uhrály s Klatovy v prvním kole remízu, a ten samý scénář se udál v boji s Příbramí. Toto utkání by tak mohlo poměrně výrazně zamávat tabulkou.


Hlavní část programu v sobotu


Celkem pět utkání přinese sobotní den, který se tak stane hlavní částí třetí kola Divize A. Jako první odstartuje duel mezi Petřínem Plzeň a Doubravkou. Toto utkání startuje ve čtvrt na jedenáct, a slibuje zajímavý souboj dvou týmů, které chtějí hrát na předních pozicích tabulky. Sezóna lépe odstartovala právě Doubravce, která je zatím se čtyřmi body na třetím místě, její jediné zaváhání tak přišlo v souboji se Sokolovem v prvním kole. Petřínu se zatím nedaří odvázat se co do počtu branek, po dvou odehraných duelech je tým na skóre 1:1. První kolo Petřín zvládl nad Rokycany těsně 1:0, týden na to ale ztratil s Komárovem. Opět rozdílem jedné branky. Dočkáme se tak prvního většího odvazu Plzně, nebo nás čeká další vyrovnaný boj?


Ve stejný čas nás čeká jeden souboj sousedů v tabulce. Dvanáctý Sokolov na domácí půdě přivítá třinácté Klatovy. Oba týmy zatím prožívají velmi podobnou sezónu- shodně po jedné remíze a jedné prohře, a dokonce se shodují i kola, ve kterých týmy body získaly. Jediným rozdílným ukazatelem je tak skóre, které je pro Sokolov výrazně lepší. I tento souboj tak přinese možné výrazné skoky v tabulce, případně její další vyrovnávání.
Program bude navazovat na souboj Domažlic B a Komárova, který odstartuje v 10:30. Domažlice budou mít opravdu mnoho co k nápravě. V letošní sezóně jsou zatím bez zisku jediného bodu, a patří jim tak poslední pozice. Čeká je ale prozatím dobře rozjetý Komárov, který je v tabulce pátý- čtyři body za remízu v prvním kole, a za výhru v druhém.


V půl druhé odpoledne započne střetnutí mezi Českým Krumlovem a Aritmou Praha. Toto utkání by rovněž mohlo být zajímavé hned z několika pohledů. Aritma oproti minulému ročníku zažívá doslova obrození, jejich výkony jsou zatím stoprocentní, a po právu jim tak patří první pozice. Český Krumlov se trápí s jedním bodem na průběžné čtrnácté pozici, a tak se bude snažit zvrátit v tomto utkání svůj papírový osud. Dle všeho to ale vypadá, že jsou Pražané jasnými favority.


Sobotní program zakončíme utkáním Hořovic a Rokycan. Souboj dvou divizních stálic, které se v tabulce nachází poměrně daleko od sebe. Hořovice jsou druhým, a posledním, týmem, který ještě neztratil ani bod, a tak jim patří druhá příčka. Rokycany jsou zatím úspěšné na 50 procent. Prohra v prvním kole, a následné zlepšení výhrou v kole druhém.


Neděle přinese dva souboje
Jeden dopolední, jeden odpolední. V 10:00 zažijeme střetnutí mezi Příbramí B a Tachovem. Příbram se v současnosti nachází na čtvrtém místě díky výhře nad fotbalisty Jindřichova Hradce a remíze s Katovicemi. Tachov je druhým týmem, který na svém kontě nemá ještě ani bod, a tak dostane další příležitost tento stav zvrátit. Navíc na hřišti soupeře.


Třetí kolo soutěže se stane kompletním po zakončení boje mezi desátým Jindřichovým Hradcem a šestou Soběslaví. Oba týmy mají stejný počet bodů- tři, a jednu výhru a jednu porážku. Bude se tak jednat o další velmi důležitý souboj, ve kterém se týmy mohou buď výrazně posunout, nebo propadnout. Mírným favoritem pro toto utkání je ale hostující Soběslav.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou