HVĚZDY V PRALESE: Jan Šimák se rozloučil s kariérou postupem do ČFL!

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Jan Flachbart hraje za Krchleby v okresním přeboru Nymburk a při výhře 6:2 nad Kněžicemi nastřílel bývalý bek Sparty či Jablonce rovnou 4 góly.

 

Po dvou gólech vstřelil Radim Holub (Dřenice) a Lukáš Železník (Neubuz).

 

Pavel Fořt rozhodl svou brankou ve prospěch Křimic (I.A třída Plzeňský kraj). Třiapadesátiletý Jan Suchopárek měl perný týden, kdy se musel rozhodnout o nominaci na EURO U21, za Družec B proměnil penaltu.

Trefil se také Zdeněk Šenkeřík, Radek Dosoudil (ten za Krnsko ale zaznamenal i vlastní gól), Tomáš Marek, Tomáš Čížek, Martin Klein, Lukáš Magera nebo David Lafata (Olešník, KP Jihočeský kraj). Za Kožušany se znovu prosadil bývalý gólman Zdeněk Zlámal.

 

Václav Koloušek chce s Tomášem Řepkou slavit po konci sezóny postup Červených Janovic. Proti Kaňku při výhře 10:2 dal Koloušek gól. Janovice mají dvě kola před koncem náskok jednoho bodu.

 

Na táborském stadionu Svépomoc se v sobotu slavilo. Hraje zde totiž Sokol Lom, po výhře nad Tochovicemi převzal domácí tým pohár pro vítěze divize A. A také se zde loučil ve 44 letech s kariérou fotbalový bohém JAN ŠIMÁK. Někdejší záložník Blšan, Hannoveru, Leverkusenu, 1. FSV Mainz 05, VfB Stuttgart, Sparty Praha či SK Dynamo České Budějovice odehrál 58 minut, v divizní sezóně vstřelil čtyři branky. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou