Ohlédnutí za kolem | 24. kolo, Cetkovice slaví postup a sestup Adamova je na spadnutí

0

Kolo s pořadovým číslem 24 se stalo osudným. Cetkovice po výhře ve Svitávce a zahávání boskovického béčka získaly jistotu prvního místa a slaví postup do I.B třídy. Adamovu se opět nepodařilo získat body z venkovního hřiště a jsou téměř jistým sestupujícím mužstvem. Prohlédněte si s námi výsledky a bohatou fotogalerii.

Sestava kola zde

Vyhlášení hráče kola zde

Rozhovor s hráčem kola zde

Expert tip na další kolo

 

Lipovec 5:2 Boskovice B

Boskovice musely v Lipovci vyhrát, aby byla šance na první místo. Po slibném prvním poločase ale domácí zvýšili tempo a a dokázali se prosadit hned třikrát. Hostům se ale skórovat nepodařilo a odjeli z Lipovce s prázdnou.

Více čtěte zde

 

Knínice 3:0 Olešnice

Napínavý souboj ze spodních pater tabulky vyšel lépe pro domácí Knínice. Těm se tak zvedly šance na setrvání v soutěži a naopak hosté z Olešnice musí své výkony zlepšit, aby měli šance na záchranu.

Více čtěte zde

 

Vysočany - Šosůvka 3:1 Bořitov

Pohledný a hlavně ofenzivní fotbal viděli fanoušci v Šosůvce. Góly padaly hned od první minuty a velikou zásluhu na úspěchu domácích, a zisku třetího místa, měl útočník Crhonek, který se svým výkonem nominoval do Sestavy kola.

Více čtěte zde

 

Skalice n.Svitavou 1:3 Černá Hora

Skalice nenavázala na předchozí výkon a zvlhnul jí střelný prach. Proti Černé Hoře se dokázali prosadit pouze za stavu 0:3 a jejich snažení nenabralo ten správný směr. Domácí jsou téže namočeni v souboji o sestup a ještě rozhodně mají o co hrát.

Více čtěte zde

 

Doubravice 2:1 Adamov

Poslední Adamov má doslova příšernou venkovní bilanci a opět se mu nepodařilo bodovat. Přestože se rychle dostal do vedení, domácí zareagovali velice rychle a zápas se jim podařilo otočit do vítězného konce.

Více čtěte zde

 

Svitávka 0:4 Cetkovice

Domácí Svitávka přivítala lídra tabulky. Soupeře pečlivě celé jaro sledovali, ale už začátek zápasu naznačil jeho celý průběh, dva rychlé góly domácí položily. Druhý poločas byl sice vyrovnaný, na zisk bodů to ale nestačilo. Cetkovice si výhrou zajistily titul a oslavují postup do I.B třídy.

Více čtěte zde

 

Jedovnice 6:2 Drnovice

Skvělý druhý poločas spatřili fanoušci v Jedovnicích. Domácí převzali taktovku po prvním špatném poločasu a udeřili vším co měli. Především výkon Hráče kola Michala Mlčouška si zaslouží velký virtuální potlesk.

Více čtěte zde

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou