Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:30

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Jedovnice udělaly důležitý krok za záchranou


3

Domácí tým z Jedovnic je stále v bojích o sestup, sobotní výhra s Drnovicemi jim ale velice pomohla. Ve skvělém světle se opět ukázal Mlčoušek, který si v zápase připsal 3 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si do kabin vzali dvougólový náskok

Důležitosti tohoto utkání si byli vědomi všichni. A to jak kluci na hřišti, tak i ti, co jim přišli fandit. Záčátek zápasu patřil jednoznacně hostům. Domácím se nedařilo vůbec nic a jejich trápení se postupně prohlubovalo. Hned v osmé minutě se prosadil Tomáš Toman a domácí fanoušci se neměli z čeho radovat. Nešťastně ale vypadali i domácí hráči, kteří se jen herně trápili. Noapak hosté se znovu radovali a to ve 35. minutě, kdy se prosadil Bělehrádek a domácí pomalu ztráceli naději. Těsně před odpískáním prvního poločasu neproměněný pokutový kop domácích to zoufalství dovršil. A nevím, kdo z toho, co se dělo a bylo vidět první půlku, byl víc nešťastný – jestli ti, co hráli a nebo ti, co přihlíželi.  Nedařilo se nic, nešlo to nikomu a všechno to bylo jak začarované. Těsně před odpískáním prvního poločasu neproměněný pokutový kop to naše zoufalství dovršil.

Parádní otočka domácích

Ale fotbal je nádherný právě v tom, že se může stát cokoliv. A domácí hráči to právě v tomto utkání potvrdili. A najednou to byli zase oni, kdo určoval tempo zápasu.  Sázeli to tam jako na drátku, na hřiště i do ochozů se vrátila radost a nadšení. Gólová smršť začala v 55. minutě, kdy se k míči dostal Mlčoušek a rozvlnil síť poprvé. O 4 minuty později domácí měli možnost znovu zahrávat pokutový kop a tentokrát z toho bylo vyrovnání. Gromský si postavil míč na puntík a míč poslal k levé tyči, kdežto brankář Hoch skákal přesně na druhou stranu. Vyrovnání nebylo ovšem zdaleka všechno. Hned následující minutu se prosadil štírek Kučera a domácí měli vše co potřebovali. Hostující hráči nestíhali a vymstilo se jim to také v 61. minutě, po střele Pernici se síť za Hochem rozvlnila ještě jednou. Vedení o dvě branky nevydrželo dlouhou dobu. Mlčoušek dovršil hattrick v 70. respektive 76. minutě a bylo hotovo. Jedovnice udělali důležitý krok za záchranou a připsali si vysoké vítězství.



Sestavy


SK Jedovnice
P. Pešička [-] - J. Sedláček [-] (83. P. Pernica [-] ) , V. Pernica [-] (75. J. Fránek [-] ) , M. Mlčoušek [-] , T. Blatný [-] , T. Janíček [-] , D. Kučera [-] (75. J. Wolf [-] ) , M. Gryc [-] , J. Galita [-] , J. Gromský [-] , R. Lebiš [-]

Drnovice
J. Hoch [-] - M. Opletal [-] , D. Štarha [-] (68. J. Komárek [-] ) , V. Španěl [-] (68. T. Peterka [-] ) , I. Blahoňovský [-] , M. Haničinec [-] , S. Bělehrádek [-] , P. Jonáš [-] , R. Ždánský [-] , T. Toman [-] , P. Janeček [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: VAVERA Tomáš - SUCHOMEL Vojtěch, ČÁPEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Jaroslav Žouželka
Tip experta: výhra domácích

Jedovnice udělají jistý krok k záchraně a Drnovice přestřílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích