3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:30

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnici se zkomplikovala cesta za záchranou, z Knínic nedovezli ani bod


Branky


3

K možnosti zachránit se potřebovala Olešnice bodovat. Na hřišti v Knínicích se jim to nepovedlo a jsou na druhém sestupovém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo už v 8. minutě

Do Knínic zavítala zachraňující se Olešnice. K sledování zápasu přislo něco málo přes sto diváků a domácí fandové byli rozhodně těmi šťastnějšími. První radost příznivcům knínické kopané dal Martin Oliva, který svým sedmým gólem v sezóně otevřel skóre zápasu. Olešnice a jejich snaha srovnat stav byla ale marná a v 35. minutě jim prohloubil trápení Mucha. Stav zápasu nebyl pro hosty ideální a to nepotvrzovalo ani psychické rozpoložení hostujících hráčů. Do kabin šli s dvoubrankovou ztrátou.

Sladkou tečku dodal Stejskal

Poločasová přestávka přinesla do žil hostům novou krev. Šance na srovnání měli, domácí brankář je ale všechny zneškodnil. Svoji práci odvedl na výbornou. Domácí příležitosti k vylepšení dvoubrankového vedení měli také, proměnit je se však nepovedlo. Závěrečnou tečku za zápasem, a dost možná i za sezónou Olešnice, zasadil střídající Stejskal a svým druhým gólem v aktuálním ročníku definitvě ukončil temto zápas. Olešnici čeká ještě veledůležitá dohrávka se Svitávkou, kde jde o všechno, stejně tak jako poslední kolo, kde přivítá na svém trávníku, ve venkovních zápasech špatný, Adamov.



Sestavy


Knínice
L. Lajšner [-] - V. Mucha [-] (77. D. Stejskal [-] ) , M. Lajšner [-] (73. P. Ščudla [-] ) , M. Lexman [-] (67. M. Letfus [-] ) , M. Oliva [-] (67. D. Rosenberg [-] ) , M. Korčák [-] , M. Letfus [-] , M. Zemánek [-] , J. Hejna [-] , P. Palán [-] (46. O. Mucha [-] ) , M. Rouzek [-]

FC Olešnice
D. Žíla [-] - L. Konopáč [-] , M. Chmelíček [-] , J. Šafařík [-] - D. Kintr [-] , M. Peša [-] - T. Marek [-] (46. J. Havlíček [-] ) , M. Kubíček [-] , K. Truhlář [-] (67. J. Kleveta [-] ) , J. Petrželka [-] (73. R. Pařízek [-] ) - F. Štarha [-]

ŽK: 53. M. Oliva , 81. M. Rouzek - 38. F. Štarha .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - HLAVIČKA Lukáš, NEČAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Jaroslav Žouželka
Tip experta: remíza

V opatrném zápase se oba celky rozejdou po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích