Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:30

24.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Boskovice v Lipovci definitivně ztratily šanci na titul


Branky


3

Boskovice přijely s jasným cílem, a to vyhrát. Pokud chtěli mít ještě teoretickou šanci na zisk prvního místa museli boskovičťí hráči naplno bodovat a to se nepovedlo. Lipovec před domácím publikem zvítězil a natáhl šňůru neporazitelnosti na 6 zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svobodova chyba znamenala remízový stav

Nedělní fotbalové odpoledne v Lipovci slibovalo velkou bitvu. Domácí, kteří neprohráli 5 zápasů v řadě, hostili B-tým Boskovic, jenž vyhrál 5 posledních utkání. Do zápasu vstoupili lépe hosté, jelikož soupeře jasně přehrávali a vytvářeli si výborné gólové příležitosti. Za zmínku stojí dvě břevna nastřelené Bayerem a Hrabcem. První branku však vstřelili domácí. V 8. minutě si centr z pravé strany našel Vít Vágner a nedal brankáři Svobodovi žádnou šanci - 1:0. Hosté ale nepolevili v jejich hře a již v 13. minutě dokázali odpovědět. Bayer přihrávkou za obranu našel Niessnera a ten chladnokrevně prostřelil gólmana domácích Urbánka a bylo srovnáno, 1:1. Obrat Boskovice dokonaly o 5 minut později, když Müller dlouhým nákopem našel Niessnera, ten sklepl Bayerovi, který výstavní ranou překonal brankáře domácích a stav se otočil na 1:2. Od té doby začala hra hostů postupně uvadat. Vše vyvrcholilo v 41. minutě, kdy špatnou rozehrávku Svobody potrestal Vladimír Šíbl a poslal tak všechny aktéry utkání do kabin za nerozhodnutého stavu 2:2.

Lipovec nedal hostům možnost skórovat

Začátek druhé půle nenabídl moc zajímavého. Domácí lehce tlačili a hosté chodili do brejků, které však nebyli nijak nebezpečné. Vše změnil až přímý kop Luďka Horáčka z 57. minuty, kterým zaskočil brankáře hostů a poslal tak domácí do vedení 3:2. V 62. bylo v Lipovci ještě veseleji, jelikož si po krásné kombinaci míč našel Jan Horáček a zvýšil vedení na 2 branky. Boskovice poté tlačily, ale žádnou větší šanci si nevytvořili. Lipovec tak mohl chodit do brejků a jeden z nich proměnil svojí 2. brankou v utkání Vladimír Šíbl. Po tomto okamžiku se již utkání v klidu dohrálo. Šlágr 24. kola tak zaslouženě vyzněl lépe pro Lipovec, který v divácky velmi atraktivním utkání zvítězil 5:2 a natáhl tak svou šňůru neporazitelnosti na 6 zápasů. Porážka Boskovic tak definitivně stvrdila nového mistra Okresního přeboru Cetkovice.



Sestavy


SK Sokol Lipovec
J. Urbánek [-] - V. Šíbl [-] , P. Hebert [-] , R. Horáček [-] , J. Horáček [-] , D. Zouhar [-] (88. S. Marušák [-] ) , L. Horáček [-] (80. V. Zouhar [-] ) , F. Musil [-] , V. Vágner [-] , V. Zouhar [-] , M. Zouhar [-]

FC Boskovice - Letovice B
A. Svoboda [-] - P. Bayer [-] , L. Jurka [-] (83. G. Bayarmagnai [-] ) , M. Niessner [-] (79. P. Pelíšek [-] ) , A. Preč [-] , P. Stria [-] , V. Hrabec [-] (54. A. Všianský [-] ) , R. Müller [-] , M. Stanček [-] , F. Sychra [-] , L. Sychra [-]

ŽK: 63. P. Hebert .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUREŠ Martin - ODEHNAL David, BARÁK Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Jaroslav Žouželka
Tip experta: výhra hostů

Boskovice si užívají jarní jízdu a nezaváhají ani na těžké půdě v Lipovci.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů