Pojďte si s námi zatipovat! Svůj "tiket" můžete odeslat v jakékoliv soutěži České republiky

0

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové odměňujeme. Každý, kdo v daném měsíci odešle bezchybný expert tip, se dostává do měsíčního slosování o ceny! 

Již tradičně můžete na našem webu tipovat výsledky každého kola každé soutěže v České republice. I na jarní část sezóny 2022/2023 jsou pro tipéry fotbalunas.cz nachystány ceny v podobě voucherů od Pivovary Lobkowicz! Tak s chutí do toho, vždy od úterý se otevírá tipovačka na následující kolo. 

 

Výhru budou moci vítězní tipéři využít v e-shopu Pivovarů Lobkowicz. Výherce jsme již vyhlásili za měsíc duben, nyní jsou před námi soutěže za květen a červen, losovat vždy budeme z tipérů, kteří za daný měsíc v jakékoliv soutěži odeslali svůj expert tip, kterým správně odhadnou výsledky všech zápasů.

 

Uživatelé, kteří v minulém kole odeslali v některé ze soutěží České republiky bezchybné tikety (zařazeni budou do soutěže k měsíci květnu):

Tomáš​ Křivský, Lukáš Synek, Petr Chovánek, Michal Hervert, Zdeněk Vitoušek, Michal Jamnický, Drahomír Rychlý, Bedřich Trávníček 8x, Venca Likeš 4x, Jiří Klik, Petr Loukota, Matěj Hovorka, Jiří Klik 2x, Radek Hruška.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou