Hromadná rvačka ukončila zápas. Jinde zase hráč kopnul do rozhodčího

0

I tentokrát se některé ze zápasů nedohrály. Na vině byla agresivita hráčů.

HROMADNÁ RVAČKA VEDLA K PŘEDČASNÉMU KONCI ZÁPASU

Kladruby se v tachovské III. třídě postavily doma Lesné v deseti lidech. "Předpokládali, že zbylí hráči ze soupisky dorazí v průběhu utkání," vysvětloval v zápise rozhodčí zápasu. Nestalo se. Navíc domácí přišli v 58. minutě o vyloučeného hráče a soupeři čelili v devíti. I tak hosté vedli v 76. minutě pouze 1:0. Pak ale nastala situace, která zápas ukončila. "V 76. minutě po rozehrání rohu se za hostujícím hráčem rozběhl domácí hráč Antonín Kotlár a udeřil ho pěstí do obličeje. Hostující hráč Kubeš mu to vrátil," popisoval vypjaté momenty rozhodčí Jílovec a pokračoval: "Vzápětí se vrhl domácí hráč Lukáš Kotlár po hostujícím hráči a pěstí do obličeje ho srazil k zemi. Následně hostující hráč Kormoš udeřil také pěstí do obličeje domácího hráče a to navázalo na hromadnou rvačku mezi oběma týmy, kdy jako poslední viník byl z domácího týmu Tomáš Kotlár, který napadl pěstí hostujícího hráče s číslem Kormoše." A když rozhodčí rozdal červené karty, rychle si uvědomil, že domácí už nemají sedm hráčů do hry. "Pro nízký počet hráču jsem utkání následně ukončil,L uzavřel rozhodčí.

 

KOPNUL DO ROZHODČÍHO, OMLUVA UŽ UKONČENÍ UTKÁNÍ NEODVRÁTILA

V mladoboleslavské IV. třídě se nedohrál zápas mezi FK Zdětín B a Sokol Kochánky. Z druhého poločasu se stihlo odehrát jen deset minut. Rozhodčí v prvním poločase nařídil první penaltu proti hostům, v 50. minutě druhou, domácí oba pokutové kopy proměnili a vedli 2:0. Navíc za druhý penaltový faul putoval pod sprchy kochánský hráč. Na hosty toho ale bylo asi trochu moc, nervozita stoupala.

 

A jeden z hráčů hostů Plecitý se v 55. minutě pustil slovně do sudího Javůrka, alespoň dle popisu sudího v zápise o utkání: "Po souboji na polovině hřiště se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, po mém odmítavém gestu ke mně pronesl:"To už jdi do hajzlu, ty vole". Jenomže u slov bohužel neskončilo. "Ihned po udělení červení karty ještě ležíc na zemi mne vysokou intenzitou nakopl do holeně. Hrací plochu opouštěl v emocích, konkrétní slova jsem však již neslyšel, neboť jsem utkání pro inzultaci rozhodčího ukončil a vysvětloval jsem to hráčům oběma družstev, kteří si přáli hrát dál. Cca 10 minut po ukončení utkání za mnou zmíněný hráč přišel do kabiny v doprovodu vedoucího, omluvil se mi za nevhodnou reakci, projevil lítost a podal mi ruku."

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou