Rozhodčímu vytrhl kartu, několikrát ho udeřil a začal ho nahánět po hřišti. Ten si nakonec volal na pomoc policii

0

Zápas Novosedlic a Strupčic v ústecké I.B třídě měl velmi bohatý průběh. Nejenže padlo sedm branek a tři červené karty, ale nakonec se duel ani nedohrál. Rozhodčí zmínil, že domácí hráč mu vytrhl kartu z ruky a začal ho nahánět po hřišti...

Domácí nastupovali proti prvnímu týmu z pozice velkého outsidera. Novosedlice ale po půly překvapivě vedly 2:1, Strupčičtí se ovšem nevzdali a v průběhu druhého poločasu skóre otočili na 3:4. Na webu jsme vám ze zápasu přinesli podrobnou reportáž. Druhý poločas byl velmi vyhrocený, sudí dokonce dvakrát vylučoval, hostujícího hráče za surovou hru v nepřerušené hře, domácího fotbalistu zase za následné oplácení, když chytil protihráče pod krkem.

 

To ale nebylo vše. Domácí Pavel Karlík totiž vůbec nezvládl své emoce v 87. minutě. Nejprve si stěžoval, že rozhodčí Miroslav Vlašič neodpískal faul na jeho osobu. "Hráč po obdržené brance na 3:4 se dožadoval odpískání faulu na jeho osobu. K hráči jsem došel a řekl mu, že o se o faul nejednalo, že v byl v souboji míč. Natož hráč seděl na zemi a shrnul štulpnu a řekl mi, tak se podívej, jak mě nefauloval. Poté vstal a začal na mě řvát, že si dělám srandu," popisoval začátek krušných chvilek sudí.

 

Rozhodčí hráči za jeho chování ukázal žlutou kartu a protože Karlík už jednu vyfasoval v průběhu druhého poločasu, měla následovat červená karta. Jenomže... "Při obdržení druhé žluté karty mi hráč vytrhnul žlutou kartu z ruky, hodil s ní o zem a vrhnul se na mě. Já stačil jen zareagovat tím, že jsem se skrčil a otočil zády.  Hráč mě třikrát udeřil do zadní části hlavy a když jsem začal od hráče couvat, začal mě honit po hřišti se slovy: Počkej já tě zabiju, ty zm*de zas*anej. Červenou kartu jsem nestačil vytáhnout," uvedl v zápise o utkání Vlašič, který neváhal a kvůli inzultaci utkání předčasně ukončil.

 

"Ihned mě začali bránit hostující hráči. Já jsem couval na polovinu hrací plochy i s asistenty a počkal jsem, až se domácí hráči uklidní. Pořadatelská služba nezasáhla. Domácí trenér nám řekl, že jsme si to utkání sami dom*dali, protože jsem nepísknul pokutový kop pro domácí a na domácí jsem nařídil dva pokutové kopy. Poté jsme odešli do šatny a přivolali policii, aby nám zajistili klidný odjezd z Novosedlic," uzavřel rozhodčí.

 

Novosedlický klub se k událostem vyjádřil na svém facebooku takto: "Náš tým předvedl heroický a skvělý týmový výkon, bohužel na vyšší síly hlavního sudího byl krátký. Kdo na zápase byl, ten ví. Omlouváme se, že dnes utkání plně nezhodnotíme, ale snad pochopíte, že toho je i na nás moc. Jsme rádi, že jsme dokázali první celek tabulky přehrávat a donutili soupeře hrát s maximálním úsilím!"  V diskuzi přidal svůj komentář i kapitán novosedlického celku Marek Vorel: "Jdeme si pro zábavu zahrát fotbal a přijede trio "týpků", kteří ti to od začátku znechucujou, a to nejen domácím. Nevím, jestli to bylo máznutý, minimálně to tak vypadalo, a dá se pochopit, když rozhodčí udělá jednu dvě chyby za zápas, ale deset až patnáct chyb, které ovlivní celý průběh zápasu, na tom už je něco divného."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou