Na hokejovém mistrovství bude úspěšný brankář chybět. A tak se stal rozhodčím!

0

Čtyřiatřicetiletý Jakub Kovář je jedním z nejúspěšnějších hokejových brankářů posledních let. Nyní chytá za Spartu, předtím prožil úspěšné sezóny v KHL, je několikanásobným reprezentantem. Písecký rodák o víkendu podpořil zajímavou kampaň na podporu náboru nových rozhodčích a odmával zápas okresního přeboru.

 

Jakub Kovář se přidal k píseckým osobnostem, které lákají nové rozhodčí. Do akce tak šel brankář na hřišti exdivizní Čížové, která ale nyní hraje pouze okresní přebor. Kovář byl na lajně pomezním pro hlavního rozhodčího Jana Zušťáka, známého píseckého bývalého kanonýra. Čížová v zápase prohrála s Miroticemi 2:3 po penaltách a Kovář si novou zkušenost pochvaloval.

 

Navázal tak třeba na Jana Kollera, legendární sniper se dokonce chopil minulý týden rovnou píšťalky a jako hlavní sudí odřídil rovněž zápas píseckého okresního přeboru.  Iniciativa Společně pro fotbal - budu rozhodčí si dala za cíl přilákat na jihu Čech k fotbalu nové rozhodčí. Kampaň podpořilo hned několik známých osobností, kromě Kollera či Kováře třeba další bývalý kanonýr Karel Vácha, exligový obránce Pavel Novák nebo bývalý záložník Dynama či Teplic Petr Benát.

 

Koller také na Instagramu Jakuba Kováře po zápase hned kontaktoval a jakožto člen výkonného výboru OFS Písek mu poděkoval za účast v kampani. "Bylo to super, kam se na mě hrabe VAR," odpovídal mu se smíchem gólman. "Až půjdeš příště pískat, vezmi si mě na lajnu," vyzval Kovář Kollera. Tak schválně, zda na to "Dino" uslyší a uvidíme v rozhodcovském úboru v akci tohle zajímavé duo...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou