NEJ VÍKENDU: Při výhře 8:1 se postaral o všechny branky svého týmu! A přeštický sniper už má 56 gólů

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: 17:0 Budiměřice - Netřebice (Nymburk | IV. třída)

VENKU: 

1:16 TJ Sokol Dolany B - TJ Sokol Nová Ves  (Mělník| IV. třída)

0:15 Bařice  - TJ Pilana Zborovice B (Kroměříž | III. třída)

 

DIVOČINA VÍKENDU - 15 KARET

Tak tenhle zápas nabídl snad úplně všechno! Domácí Psáry, které se nacházejí na prvním místě v tabulce, viděly osmkrát žlutou kartu. Soupeř z Jesenice je ale trumfl. Žlutou viděl sice jen sedmkrát, ale červenou hned dvakrát. A právě početní nevýhoda byla jedním z důvodů, proč se Rapidu podařilo tento dramatický zápas otočit. 

 

STŘELEC VÍKENDU -  8 BRANEK

LUKÁŠI KOPŘIVOVI se povedl husarský kousek, když při výhře 8:1 Košťan vstřelil každý gól svého celku. Osm gólů vstřelil i přeštický JAN PAVLÍK při vítězství 14:1. Pavlík už se v sezóně prosadil 56krát!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 720 diváků

Derby mezi Černovírem a Hodolany tradičně láká velké divácké návštěvy. Tentokrát na zápas olomoucké I.B třídy přišlo více než sedm stovek fandů. Branky se ale nedočkali.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou