NEJ VÍKENDU: Výsledky 23:0, 21:0 nebo čtyři penalty týmu za poločas! I to bylo k vidění...

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: 23:0 Spartak Hluk B - TJ Družstevník Popovice (Uherské Hradiště | III. třída). Tak to bylo vraždění neviňátek. Už po půli to bylo 12:0, ve druhém poločase dali domácí jen o branku méně.

DOMA: 21:0 Přeštice - Ptenín (Plzeň - Jih | III. třída sk. B)

VENKU: 0:15 AFK Sokol Dobřenice - FC Olympia Hradec Králové (III. třída HK)

 

DIVOČINA VÍKENDU - 5 ČERVENÝCH KARET

Hrachovec se utkal ve zlínské I.A třídě s Viganticemi. Za ty tentokrát nenastoupil ani Bolf, ani Baroš. A asi nelitovali, utkání totiž mělo okořenilo hned pět vyloučení. První červenou tasil sudí na vigantického maséra za projevy nespokojenosti s výkonem rozhodčího. Další vyloučení přišlo v 84. minutě, po druhé žluté šel ze hřiště vigantický Kříž. A další tři hráče poslal sudí ze hřiště v nastavení.

 

4 PENALTY ZA POLOČAS

Raspenava - Mníšek B 5:0 (1:0)

V tomto utkání jsme mohli být svědky unikátního momentu. Raspenava kopala ve druhé půli čtyři penalty, které proměnila.

 

STŘELEC VÍKENDU -  9 BRANEK

DAVID KREJČA nasázel v zápase devět branek při výhře Drahonic 15:1. Krejča vstřelil prvních sedm branek zápasu (mezi 17. a 60. minutou), další dvě přidal v 62. a 65. minutě. A stejný kousek předvedl i JAN PAVLÍK při výše uvedené výhře Přeštic.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 675 diváků

Na zápas FK Kozlovice a 1. FC Viktorie Přerov přišlo skoro sedm stovek fandů, nikde jinde v České republice nedorazilo na soutěže od třetí ligy níže více fanoušků. Domácí vyhráli 3:0.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou