M. Koudelka 6.
V. Zeman 55. (p.)
V. Zeman 57. (p.)
V. Zeman 76. (p.)
J. Koprnický 84. (p.)
5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raspenava kopala v poločase čtyři penalty!


Branky


6. M. Koudelka , 55. V. Zeman (p.) , 57. V. Zeman (p.) , 76. V. Zeman (p.) , 84. J. Koprnický (p.)
4

Ve 22. kole hostila Raspenava na svém domácím hřišti "B-tým" Mníšku. Oba týmy si chtěly po porážkách v předchozím týdnu spravit chuť. Proto nás v tomto zápase čekala zajímavá bitva o tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se navrátilec Koudelka

Hned v 6. minutě poslal domácí do vedení Martin Koudelka, který se vrátil po karetní trestu. Člověk by si řekl, že gól nakopne buďto domácí ještě k větší aktivitě, nebo že se hosté budou hnát za vyrovnáním. Opak byl pravdou. Poločas ztratil tempo a spíše se v dalších čtyřiceti minutách čekalo na odchod do kabin.

Čtyři penalty proti Mníšku!

V úvodu druhé půle domácí spálili řadu šancí. Raspenavě se i přes značnou aktivitu nedařilo navýšit vedení. Poté ale přišla vlna pokutových kopů. Všechny byli písknuté proti Mníšku B. První se kopal v 55. minutě. Na 2:0 zvýšil Vojtěch Zeman. Ten stejný hráč se k pokutovému kopu postavil ještě v 57. a 76. minutě. Ani jednou nezazmatkoval a připsal si hattrick. Domácí kopali i čtvrtý pokutový kop za poločas. S nějvětší pravděpodobností jde o rekord soutěže. Poslední penaltu proměnila za obrovského aplausu raspenavská legenda Josef Koprnický. Raspenava bere ze zápasu tři body po tom, co porazila hostující Mníšek B 5:0.



Sestavy


Raspenava
V. Sotona [-] - M. Zeman [-] , J. Prokop [-] , M. Koudelka [-] , O. Machaň [-] , V. Zeman [-] , E. Hanzl [-] , M. Meneghel [-] , L. Rác [-] (80. J. Koprnický [-] ) , P. Koudelka [-] , M. Balog [-] (58. J. Holub [-] )

Mníšek B
V. Loubek [-] - V. Šprysl [-] (46. J. Švanda [-] ) , M. Řezník [-] , V. Aleksii [-] , M. Ragín [-] , P. Dnebovský [-] (78. J. Drešer [-] ) , L. Vondrouš [-] , J. Moravec [-] , M. Hlavatý [-] , P. Holubec [-] (46. Z. Moravec [-] ) , L. Svoboda [-] (46. O. Labuda [-] )

ŽK: 65. J. Prokop - 30. M. Řezník , 76. V. Loubek . ČK: 70. M. Řezník .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MICHOŇ Antonín - VRŇATA Antonín (N), KIMA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Martin Kyncl
Tip experta: výhra domácích

Tipuji 2:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích