Jan Koller v roli rozhodčího! Odpíská zápas okresního přeboru

0

Legendární útočník se rozhodl podpořit kampaň pro nábor nových rozhodčích. Sám si tak vyzkouší, jaké je to v roli sudího. Už v sobotu Koller odpíská zápas píseckého okresního přeboru mezi rezervami Mirovic a Bernartic!

Jak Koller je jihočeský patriot, na svou milovanou Smetanovu Lhotu nedá dopustit. Když má možnost, za "Smetanku" si v okresním přeboru stále jde rád kopnout, v této sezóně si zatím připsal deset branek. Navíc působí i jako člen výkonného výboru OFS Písek.

 

Teď odřídí zápas okresního přeboru Písek jako rozhodčí. Jak k tomu došlo? Iniciativa Společně pro fotbal - budu rozhodčí si dala za cíl přilákat na jihu Čech k fotbalu nové rozhodčí. Kampaň podpořilo hned několik známých osobností, kromě Kollera třeba další bývalý kanonýr Karel Vácha, exligový obránce Pavel Novák, bývalý záložník Dynama či Teplic Petr Benát nebo hokejový brankář Jakub Kovář.

 

Jan Koller tak v sobotu oblékne rozhodcovský úbor. Tak se nechme překvapit, jak si povede, zda bude mít na hřišti přirozený respekt a nebo jestli bude muset řešit nějakou ošemetnou situaci. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou