HVĚZDY V PRALESE: V lize gólům zabraňoval. Teď si to vynahrazuje a vstřelil už 12 branek!

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Zatímco minule měli bývalí profíci gólové hody, tentokrát, i kvůli mnoha odloženým zápasům, se jich tolik střelecky neprosadilo. Ale střelecké kopačky rozhodně nazul při své premiéře v Kudlově bývalý reprezentant Petr Jiráček. Ve IV. třídě na Zlínsku dal dvě branky.

 

 

Jednu branku oslavil David Kalivoda ve III. třídě v dresu Sázavy B. Stejně tak jednou se prosadil i Pavel Simr, ten hraje krajský přebor za SK Moravská Slavia Brno, ligové starty sbíral před lety třeba ve Zbrojovce.

 

Vigantice se musely obejít bez Milana Baroše, ale střelecky ho zastoupil René Bolf. Prosadil se ve 31. minutě a jeho tým vyhrál 4:0 nad Polankou. Miroslav Slepička dal další branku za Chlumec v I.A třídě, jeho tým má náskok šestnácti bodů a stane se tak už velmi pravděpodobně postupujícím do středočeského krajského přeboru. 

 

Radek Dosoudil proměnil penaltu a rozhodl tak o výhře svého Krnska. Ve Švermově zase úspěšně kope penalty další exligista Tomáš Marek. Za Zlatníky se prosadil útočník Tomáš Klinka, kterého si pamatují fanoušci třeba z Českých Budějovic. S 20 góly je druhým nejlepším střelcem okresního přeboru. 

 

Miroslav Stoch hraje ve třetí lize za Motorlet, o víkendu se znovu i brankově prosadil. Ze zápasu máme reportáž.

 

Bývalý ligový gólman Zdeněk Zlámal hraje po konci profi kariéry v poli za Kožušany (I.B třída Olomouckého kraje). V sezóně dal už dvanáct gólů, ten poslední o víkendu do sítě Smržic.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou