HVĚZDY V PRALESE: Koller i Lafata dali dva góly. Ještě lépe si ale vedli dva exligoví hráči

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

 

S Ferencem Róthem jsme přinesli v zimní pauze rozhovor. V první lize hrál za Bohemku, Slovácko a Plzeň, ve 44 letech nyní válí za Železnou Rudu. Tentokrát dal hattrick, jenomže jeho týmu to nebylo nic platné, doma prohrál 3:4.

 

Ivo Táborský, bývalý útočník Dynama, Teplic či Mladé Boleslavi, zazářil v jihočeské I.A třídě, kdy nasázel tři branky za Novou Ves.

 

A na jihu Čech ještě zůstaneme. Jan Koller totiž tentokrát vsítil hned dvakrát. A to ještě nechal zahrát penaltu spoluhráče, jinak mohl útočit na hattrick. Koller už dal v sezóně 10 gólů.

 

Do třetice z jižních Čech. David Lafata totiž v krajském přeboru také obul střelecké kopačky. Olešníku přispěl k výhře 6:1 nad Dražicemi dvěma góly, celkem jich má na kontě devět.

 

Radek Šírl skóroval za Nučice, Miroslav Slepička zase za Chlumec. Zdeněk Šenkeřík je kanonýrem Mratína, jednou se prosadil i tentokrát. Karla Pitáka můžete vidět v pražské I.A třídě, hraje za Xaverov. Tentokrát týmu přispěl gólem k výhře 2:1 nad Strašnicemi. Tomáš Jablonský se zase prosadil za Hřebeč v krajském přeboru. Lukáš Magera si chodí pro radost kopnout III. třídu za rezervu Slavoje Poděbrady a tentokrát přidal i branku. Michal Ordoš hraje Zborovice v I.A třídě a 13. gólem v sezóně pomohl týmu k výhře.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou