Divák uštědřil rozhodčímu v poločase facku, nedohrálo se

0

Utkání klatovského okresního přeboru mezi TJ Sokol Veřechov - TJ Nezamyslice se nedohrálo kvůli napadení hlavního sudího po skončení prvního poločasu.

Poslední Veřechov získal za celý podzim jen pět bodů, po první půli zápasu s Nezamyslicemi měl nakročeno k dalšímu. Stav byl 1:1, hosté srovnali ve 44. minutě. Jenomže pak došlo k napadení rozhodčího, na kterého si vyšlápl divák, podle popisu sudího mu uštědřil facku.

 

Doslova popsal hlavní rozhodčí událost následovně: "Při odchodu ze hřiště po skončení prvního poločasu za stavu 1:1 došlo k napadení hlavního rozhodčího divákem. Úder do oblasti hlavy otevřenou dlaní. Z tohoto důvodu jsem se necítil být schopný v utkání pokračovat a utkání jsem předčasně ukončil. Hlavní pořadatel se snažil zjistit jméno útočníka, bohužel bez úspěchu." O osudu zápasu se tak teprve rozhodne.

 

Z perliček víkendu vybíráme i provinění exligového Egona Vůcha. Ten posílil béčko Jiskry Domažlice proti jihočeskému Lomu v Divizi A. Jenomže zápas nedohrál, rozhodčí ho v 63. minutě vyloučil po obdrženém gólu Domažlic. "Fyzicky napadl soupeře násilným držením pod krkem v přerušené hře. Hráč opustil hrací plochu po krátkých protestech bez hanlivých výrazů," popsal Vůchovo počínání rozhodčí.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou